HálóZsák fórumok > OFF topik
Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)
talgaby:
Hát, ezért van fenn a nyilvános foglalási lista a KTN-en...
Viktor:
Na akkor amint látátok, már vannak akik honosítják néhányat. Akkor ha valakinek kedve van eggyeztessen velük, és akkor úgy írjon nekem. Különben bocs nem tudtam róla.
talgaby:
Pontosítok: Ami Dark Horse-os, az a miénk. A Fate of Atlantis a Charaxon fenn is volt, ha Troll egyszer az éltben még előkerül, remélhetőleg a többivel együtt átrakja majd ide. A többi majd idővel. De ha vki ellenálhatatlan késztetést érez arra, hogy csináljon vmit, apránként egyeztethetünk. Vagy vigye a Marveleseket, az is van dögivel.
Sepi:
Csak azért elsőnek vedd figyelembe, hogy mások is foglalnak Indiana Jones képregényeket, többek között a HálóZsák is (pl amit biztosan tudok az az Iron Phoenix).
Viktor:
sziasztok!
Én nem képregényt keresek hanem egy válalkozó szellemű fordítót. A napokban fog lejönni egy nagy mennyiségű indiana jones képregény sorozat. Mivel még nem vagyok annyira jó angolos és nem tudnám jól megcsinálni a fordítást ezért keresnék fórdítót. 2 nap múlva már tuti, hogy lejön, de inkább már holnap.
ezekről beszélek:
- young indiana cronicles :1-12 ig teljesen szabad
- Marvel special, indiana jones and the temple of doom 1 teljesen szabad
-indiana jones: thunder in the orient 1-6 ig (nem teljesen, de lefoglalva megbeszélni lehet Talgaby-val)
- indiana jones and the temple of doom (dark horse) 1-3 ig teljesen szabad
- indiana jones and the spear of destrini 1-4 ig szabad
- sargesso pirates 1-4 ig szabad
- shrine of the sea devil (nem teljesen, de lefoglalva megbeszélni lehet Talgaby-val)
-indiana jones and the raiders of lost ark 1-3 ig szabad
- last crusade 1-4 ig teljesen szabad
- iron phoenix 1-4 ig (lefoglalva)
- fate of atlantis 1-4 ig (lefoglalva, sőt már kész is, csak még nincs fent)
-arms of gold 1-4 ig teljesen szabad
-the golden freece 1,2 eddig nem foglalták le
-further adventurers of indiana jones 1-34ig teljesen szabad
én úgy tudom, hogy mindegyik telljes. Szerintem több emberis kéne hozzá, jó sok mert 1 ember nem bírná ezeket. Még amit meg kellemlíteni, hogy a képregények cbr formátumban vannak. Gondolom ismeritek, mivel álltalában képregényeket tömörítik így, nézéséhez szükséges egy ún. CDdisplay. Gondolom valaki ismeri, hogy lehet ezeket is szerkezteni.
Az a lényeg, hogy aki elválalja, az az adott képregénysorozat adott részét (választhat bármelyikből bármennyit) magyarosítsa és utána tegye fel a hálózsákra, hogy mindenki gyönyörködhessen benne.
Lehet érdeklődni ezen a címen: ()
köszi mindenkinek (húha milyen hosszú lett )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése