HálóZsák fórumok > OFF topik
Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)
rico74:
Helló mindenkinek!
Keresem olyan emberek ismeretségét, akik szeretnének képregényeket ill. könyveket cserélni. Képregény papír ill. digitális formában is érdekel. Főképpen magyar nyelvű dolgokat keresek a gyatra nyelvismeretem okán.
Lista kérése a rico74@citromail.hu email címen lehetséges. Ha van én is kérnék listát. Aztán meglátjuk hogy hogyan alakul a dolog.
Előjáróbban annyit hogy kb. 20 éve gyűjtök képregényeket és az idő folyamán meglehetősen szép gyűjteményre sikerült szert tennem sőt tekintélyes mennyiségű csereanyagom is van.
trougal:
Szinte reménytelen de azért itt is megpróbálom , üsse kavics ! Egy igazi ritkaságot hajtok :Erloy - Antonio Hernandez Palacios művét . Még az átkosban vettem meg a szombathelyi antikváriumban . Teljesen origin példányát . Nem tudom hogyan történt de akkor egy ízben megjelent más kitűnő inyenc falatokkal , mint pl. Egy gyönyörű Corto Maltése albummal . Na arra nem is mertem gondolni , hogy megveszem , mert valami gigászi összegbe került. 200 magyar ft-ba . Csak összehasonlítás végett , akkor volt a Barcsai Anatómia kb 300 ft .Az Erloy-ból több példány is volt. Bár vettem még volna még belőle . Mert az én féltve őrzött példányomat valaki lenyúlta . Szóval ha valaki megválna tőle én vevő lennék rá . Azt hiszem a második rész volt . Talán holland vagy dán nyelven . Az tuti , hogy nem a világnyelvek valamelyikén .
kaine:
A Börzére ezúttal is viszek filmeket. Itt egy lista:
Műsoros DVD-k, amiket 500 ft-ért fogok adni:
Őrültek háza, Alone in the Dark, Azumi, Bloodrayne- magyarok.
Angolul: Alias 3. évad 1-3, Master with Cracked Fingers (Jackie Chan talán legrégebbi filmje, 17 éves volt), Fist of Unicorn (ez pedig egy olyan nagyon ritkaság, aminek Bruce Lee volt a producere és a Sárkány Útjából az egyik pincér, Jimmy a főszereplője).
Lesznek ezúttal műsoros videokazijaim is 200 forintért:
Gyilkos felállásban (Jet Li), Volt egyszer egy zsaru (Jackie vendégszereplő), Felejtés bére, Brian élete, Csodálatos testőrök (Jackie), Halálos Sas árnyéka (Jackie), A kínai testőr (Jet Li), Sárkány csókja (Jet Li), Ideglelés, Titanic dokumentum film, Mátrix és egy Pókember rajzfilm kazi, amin néhány rész van, plusz a legelső 60-as évekbeli rész a klasszikus zenével- ez utóbbi angolul van.
Esetleg érdekelnek valakit DVD-n régi, klasszikus képregényfilmek, vagy videók angol képregényboltokról, angol és osztrák börzékről, illetve a legkoraibb magyar börzékről?
nazgul:
Szükségem lenne még:
-(a most futó) Csodálatos pókember 28-44
akink bármeik is megvan írjon nazgul@citromail.hu
Előre is köszi
UI.: Kösz a szerk.-nek hogy levette azokat a nagy tahó betűket!
nazgul:
Ja igen nagyon keresem a Csodálatos Pókember 6. számát (a most futó sorozatnak)
akinek van, írjon privátban, vagy a mailomra nazgul@citromail.hu
szóval akinek megvan plíííz
Előre is köszi a segítséget
jólvan befogtam
szerk.: Átírtam, mert tényleg hatalmas betűkkel vésted fel. Kicsit emberibbre vettem a méretet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése