Szerző Téma: Marvel Alternatív Univerzumok  (Megtekintve 305200 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Marvel Alternatív Univerzumok
« Válasz #973 Dátum: 2009. Augusztus 21., 12:36:51 »
A Szellemlovast megszálló bosszúálló szellem.
Nincs külön sorozata, ennyi volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 21., 12:37:05 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
« Válasz #972 Dátum: 2009. Augusztus 21., 12:15:11 »
Köszönöm Talgabynak és Predashnak a Feketefene minisorozatát.
Nagyszerűen kitalált történet, már az elejétől is az volt. Főleg az eredet volt érdekes részben azért mert így gyakorlatilag három személyiség létezik egy testben, itt az lenne a kérdésem hogy ki az a Zarathos? Vele csak most találkoztam először de más történetekből tudom hogy nem csak ebben az univerzumban létezik. A vége jóra sikerült.
Neki is lesz külön sorozata vagy csak ez a mini van?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #971 Dátum: 2009. Augusztus 21., 11:43:51 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1891&Itemid=1\" target=\"_blank\"]FeketeFene 03[/a]

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #970 Dátum: 2009. Augusztus 03., 09:38:55 »
Üdv! Köszi az új Póklányt talgaby,Predash,Sepi!      
Hááát,majdnem lenyomták a kis brigádot,ezt nem gondoltam volna...Én is örültem,hogy Peter újra visszabújt egy kis időre a jelmezbe.Ez rész,jó volt!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #969 Dátum: 2009. Augusztus 02., 11:54:56 »
Kösz szépen! Örülök, hogy végre elvarrtak pár szálat, annak meg főleg, hogy Peter ha még egy kis időre is, de újra jelmezbe bújt. May kockázatos döntést hozott, szwsz, ha kicsit összecsiszolódott volna a csapat, simán leverték volna Angyalarcot, s fiacskáját. De gondolom arról van szó, hogy kedvenc Póklányunk félt, hogy újabb emberek halnak meg.
A rajzok egész jók voltak, bár tényleg úgy tűnik, hogy a Vezéren nem akar fogni az idő, kis botox kezelés a börtön gyengélkedőjén?
  A honosítás is zsír lett    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #968 Dátum: 2009. Augusztus 02., 11:37:56 »
Idézetet írta: talgaby
Azóta digitális képregényekben fut, nem valami nagy tempóval. De papíron már csak egy antológiában jelenik meg.
Havonta egy szám jelenik meg belőle. Hova akarsz ennél nagyobb tempót?  Korábban sem jelent meg sűrűbben.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #967 Dátum: 2009. Augusztus 02., 11:09:23 »
Pókember II végleg lelépett. Nem volt elég népszerű karakter.
Ez a széria úgy négy éve véget ért, majd újrakezdték Amazing Spider-Girl néven, aminek úgy egy éve lett vége. Azóta digitális képregényekben fut, nem valami nagy tempóval. De papíron már csak egy antológiában jelenik meg.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #966 Dátum: 2009. Augusztus 02., 10:56:22 »
Köszönöm Talgabynak Predashnak és Sepinek a Póklány 43. számát.
Szerintem is nagyszerű történet volt.
A Bandaháború egyenlőre szünetel és az új Pókember gondja is megoldódott de azért remélem nem most láttuk őt utoljára. Az is jó ötlet volt hogy Peter újra felvette a jelmezt hogy segítsen Pókemberen.
A rengeteg mellékszereplőnek pedig szintén nagyon örültem.
Az lenne még a kérdésem hogy a Póklány  Amerikában még mindig megy és ha igen akkor jelenleg hanyadik résznél tart.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #965 Dátum: 2009. Augusztus 01., 16:22:37 »
Ez tuti kis történet volt.  

Leszámítva, hogy a Vezér szemből tisztára úgy néz ki, mint Moose. Ami furi, mert kéne köztük lenni 40-50 évnek minimum.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #964 Dátum: 2009. Augusztus 01., 12:55:21 »
Köszi Sepi. Most már tényleg ott van.
Ez a Póklány képregény izgalmasan kezdődött. HŰHA. Ez a rengeteg vendégszereplő:Póklány, Sólyomasszony, Zöld Manó(Ben Urich),Dongó, Héja, Pókember(az eredeti és az új), Feketefene, Mr. Senki, Poén Pofa, Angyalarc, Wilson Fisk és Canis. Hűha mennyi közjáték van a történetben. Ezekben aztán volt rengeteg harc, akció, beszélgetés. Tom DeFalco mester aztán nagyszerű történeteket írt. Ezt már a F4-ben is bebizonyította(itt a HZS-n olvasható) és a Thor 448-ban(ez szerdán került ki a HZS-n).
Ezer köszönet talgaby és Predash a Póklány képregényért. További sok sikert a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 01., 12:55:41 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #963 Dátum: 2009. Augusztus 01., 11:47:05 »
Nézd meg jobban, ott van az.

És akkor hivatalosan is:

Frissültünk!
Póklány #43

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #962 Dátum: 2009. Augusztus 01., 11:44:51 »
A Póklány 43. számát nem látom ott. Megnéztem, de csak az előző része van ott.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #961 Dátum: 2009. Július 28., 19:47:43 »
Az MC2-es univerzumról is írnék néhány véleményt. Az A-Next különleges képregény. Bár ez régen lett honosítva. Szinte eredeti Bosszú Angyalai hangulatot idézett elő. A B2 egy eléggé bonyolult sorozat. Mert ennek még talán lett/lesz folytatása. Igazából te dr samson terveznéd folytatni, de majd meglátjuk hogy fog alakulni. A Dongón sikeresen lezárult 3 részes mini. Ő Jonah Jameson egy unokája. Ezen meglepődtem. A Fantasztikus Ötös egy külöleges képregény. Johnny Storm fia félig skrull félig ember. Az ott látható Fátum az a Christoff nevű gyerek. De ő úgy néz ki a jó oldalon áll. Póklányról szinte mindent elolvastam és minden kiderült. Erről már írtam véleményeket. Ennek lesz folytatása. A Hiúz egy nagyon rövid történet volt. Rozsomák és Elektra közös lányuk. Ezen anno meglepődtem. Bár eredetileg a B2-ben jelent meg újra. Legalábbis a régi HZS-n olvastam. A Feketefene nagyon jó történet. Mert itt kiderült róla, hogy kicsoda is ő és honnan szerezte a képességeit. Ennek tervezed a befejezését talgaby. Sok sikert kívánok neked.
Ennyi volt az MC2 véleményeim.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #960 Dátum: 2009. Július 28., 08:43:50 »
Üdv! Köszi a 42. Póklányt, talgaby,Predash!    
Angyalarc és Poénpofa még így együtt sem tünnek kemény ellenfélnek,hogy May-nak ilyen sereget kellene toboroznia...,de meglátjuk!Tetszett minden,várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #959 Dátum: 2009. Július 27., 07:33:50 »
Üdv! Köszi a Póklány 41-t,talgaby,Predash!    
Érdekes volt ez a szöveg nélküli rész,a képek mindent elárultak.Nekem tetszett,jó volt.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #958 Dátum: 2009. Július 19., 21:02:16 »
Lehet, hogy többnek tűnt, de az egész sorozat (100+10 rész) egyetlen iskolaévet ölel át, bár igaz, az utolsó harmadában nagyon besűrűsödik majd - vagy pont fordítva, nagyon lassan fog telni az idő. Például a következő tpb-ben lesz egy hat részes sztori, ami két nap alatt megy csak le ott.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #957 Dátum: 2009. Július 19., 20:52:00 »
Idézetet írta: talgaby
Kb. öt hónap.
Hát többnek tűnt, akkor talán érthető May miért viselkedik így.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #956 Dátum: 2009. Július 19., 07:48:01 »
Idézetet írta: KiD
Amúgy csodálom, hogy Feketefene ennyire könnyen belement, hogy csatlakozzon hozzá az új Póki.

Feketefene hamis mosolyából ítélve az, hogy csatlakozzon a Pókemberhez igazából az ő ötlete lehetett, csak rá akarta venni, hogy a Póki könyörögjön neki. Lehet hogy tévúton járok, mert még nem láttam a többi részt, de kinézem a DD szignós csákóból, hogy képes ilyesmire.

Azt én sem értem, hogy a póklány miért nem vadássza le a bohócot meg az anyukáját, elvégre egyszer már megszorongatta a nyomingert. Kéne egy kis komolyság a póklánynak, meg egy kis vadászösztön, mert így csak teng-leng céltalanul.

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #955 Dátum: 2009. Július 18., 18:43:38 »
Kb. öt hónap.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #954 Dátum: 2009. Július 18., 16:30:15 »
Én nem vagyok a fogyokúra híve, szóval nem kell a Light-cucc!  . De aztért az évek során Pókember füzetek is komolyodtak, reménykedem, hogy Póklány kalandjai is fognak. Meg ezt írtam az előbb is, ha lightos a dolog, akkor Maynek minek van szükség egy egész csapatra, hogy legyűrjön két embert? Valaki megtudja mondani, hogy kb. mennyi idő telt eddig el a történetfolyamban, mióta May felhúzta a Pókgúnyát?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 18., 16:35:12 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #953 Dátum: 2009. Július 18., 16:06:09 »
Hát nem tudom, azért eddig nagyjából kiderült, hogy Póklány Vérontó komolyságú (vagy éppen komolytalanságú) bűnözőkkel nem igen találkozik, az egész lájtosabbra van véve. A legkomolyabbnak tűnő ellenfele Kain volt idáig szerintem, de hát ő meg...

Amúgy csodálom, hogy Feketefene ennyire könnyen belement, hogy csatlakozzon hozzá az új Póki.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #952 Dátum: 2009. Július 18., 15:05:33 »
Kösz szépen, hát reménykedtem, hogy már kicsit más irányba megy a sztori, és a Blökis pasast meg a Vezért hagyják, meg persze végre elvarrnak egy-két szálat.
Erre tessék, bejön Feketefene, meg ez az Új harcosok dolog is kissé fura: most May ennyire amatőrnek hiszi magát, hogy nem tudna egyedül elkapni két ilyen zs-kategóriás bűnözőt? Ráadásul ez az Angyalarc is nekem csalódást okozott: egy karatézó nő kényszerzubbonyban. Azt hittem, hogy legalább egy igazi gyűlölnivaló pszichopata lesz, mint pl. Vérontó.  
Rajzok bejöttek, May dögössebb mint valaha, bár fura ebben a kalapban, meg mikor is romlott el a szeme szerencsétlennek?
A honosítás nagyon jó lett, köszi!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #951 Dátum: 2009. Július 18., 13:00:46 »
Csak a Póklányba. Egészen a sorozat újraindulásáig nem lesz már új mini, mindegyikbe belekezdtünk vagy befejeztük már. (Leszámítva a Last-okat, de az inkább Póklány-mini)

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #950 Dátum: 2009. Július 18., 12:57:58 »
Köszönöm Talgabynak Predashnak és Sepinek a Póklány 42 számát.
May kicsit tényleg megváltozott, Poén Pofa meg Angyalarc úgytűnik tényleg elhatározták hogy megbosszulják Vizesnyolcast.
Az új Pókember viszont meglepett. Végig azt mondta ő egyedül dolgozik meg stb és most meg könyörög hogy együtt dolgozhasson Feketefenével.
Ebben a számban tényleg sok mindenki megváltozott.
Ennek a Még Újabb Harcosoknak lesz külön sorozata vagy csak a póklányba rakták bele néhány szám erejéig?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 18., 13:00:33 írta Amondin »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #949 Dátum: 2009. Július 18., 12:39:51 »
Az még nincs kint?  Akkor igen, nemsokára lesz az is.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #948 Dátum: 2009. Július 18., 12:05:49 »
Nagyon jól kezdődött a történet. Egyre csak kezdődik a nagy változás Póklány életében. Bár láthattuk az előző részben, hogy ő felelősnek érzi magát, mert Vizesnyolcas meghalt. Az új Pókemberről már kezd kiderülni, hogy ki ő, de ezt nem mondom el, mert akkor lelövöm a poént. Majrés nagyon megváltozott. Először egy régi történetben új frizura, most meg szemüveget is hord. A közjátékok továbbra is jók.
Ezer köszönet Talgaby, Predash és Sepi a Póklány legújabb részért. Sok sikert a folytatáshoz. Nova mindig felbukkan egy-egy oldal erejéig. Ez egy kicsit furcsa. MJ említette Peter Parker nagynénjét,May nénit. Majrés ismeri, hisz ő egy időutazás során találkozott vele.
Egy kérdés: itt ha jól láttam, felbukkant Feketefene. Annak a 3 részes mini befejező részét tervezed kirakni? Bocsi, hogy ilyent kérdeztem Talgaby.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #947 Dátum: 2009. Július 18., 11:16:28 »
Frissültünk!
Póklány 042.

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #946 Dátum: 2009. Július 06., 12:15:22 »
nagyon szépen köszönöm és bocsi a tévedésem miatt, csak már tegnap olvastam írni meg most volt lehetőségem

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #945 Dátum: 2009. Július 06., 11:48:08 »
Angyalarc. Az eredeti neve Angel Face. Egyszer szerepelt csak, a DeFalco-féle Green Goblin-sorozatban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 06., 11:50:37 írta talgaby »

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #944 Dátum: 2009. Július 06., 11:41:19 »
sziasztok, bocsi a kukacoskodásért, de az utolsó oldalon a fejfán Vizesnyolcas angol neve szerepel és bevallom engem egy kicsit zavart, egyébként mi Angyallány angol neve és ki ő?