Ez a két képregény fantasztikus,elképesztő,fenomenális!nA Póklány nagyon érdekesen kezdődött! Az első oldalon Normie bemutatása nagyon jó,később "Majrés"bemutatása is nagyon jó! Normie azt mondta Phil Urichnak,hogy"Ez a város nem két manó számára"! Úgy beszélt,mintha egy western-filmből vette a szöveget! Poén Pofa és Vizesnyolcas veszekedése különös! Ilyen nem igazán láthattunk! Flash Thompson lányát Felicity Hardynak hívják! Akkor ez azt jelenti,hogy Flash Thompson felesége,Felicia Hardy? A végén MJ egészség problémáiról úgy néz ki,mintha megtudta,hogy mi a baj!
A Feketefene Nagyon jó,hogy ezt is tervezitek folytatni! Nagyon jó,mert még több dolgot megtudhattunk az eredetéről! A Fenegyerek haláláról most kiderült,hogyan történt ez valójában! A Póklányban is említették,hogy Fenegyerek meghalt,de hosszú ideig nem tudhattuk meg,hogy mi történt! Egészen mostanáig! Ez a Zarathos,nem tudtam hogy neki is van köze Feketefene létrejöttéhez! Kaine meg viszont az elején érdekes volt,mert a sok kaja féléket említett! Akkor ő nyilván nem evett!Scrier említette Kainenek,hogy megmentett egy lánygyereket! Az szerintem csak is a Póklányra utaltak! Hisz a Póklány sorozatban is említette Kaine May-nek! A 3.befejező részét várom úgy egy-két hónap múlva! A Zarathosra még emlékszem a '90-es években megjelent Pókember 42.számában láttam először! A Túlontúli és a Mephisto használták fel Pókember ellen! Később 105-109.számában(Venom szellemei című történetben)is eset szó Zarathosról! Akkoriban a Szellemlovashoz volt köze!
Köszönöm nektek talgaby,Sepi és Predash eme képregény honosítását!