HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (183/267) > >>

talgaby:
Az MC2-univerzum a jelek szerint tényleg feltámad, és DeFalco megint megpróbálkozik az egésszel, ugyanis az Amazing Spider-Girl mellé novemberben jön az Avengers Next v2 #1!  

És kösz, hogy tisztáztad az Adventurest. Egyszer tényleg jó lenne már olvasni.

Zspider:
Ha olvastátok a Last Standing Planet-et akkor szerintem mondhatjuk, hogy ez az univerzum feltámad.
Az Adventures nem a kezdetekbe megy át hanem egy idő húzamba nem illő sztorikat (Mikor volt Vihar tagja az Angyaloknak? ) mesél el amik sokkal gyermekiesebbek mint a régiek voltak. Azt hiszem ide sorolhatjuk a régi Angyalok sztoriját felhozni kivánó AVENGERS: EARTH'S MIGHTIEST HEROES II című képregény. Az X-men first Class se a múltba akar bonyolultabb rendet teremt hanem egy sose történt sztorikat mesélnek el. Ahol az eredeti őt karakter új sztorikkal és nincs magyarázkodás és ez király.

Galamb:

--- Idézet ---Darkdevilről meg szerintem aki nem akarja megtudni a mini megjelenéséig, hogy ki is valójában, úgyse fogja megnézni. A neten jó pár helyen ott van egyébként is. Néha jó dolog nem lelőni magunknak se a poénokat
--- Idézet vége ---
 Bocs, én nem tudtam ellenálni a kisértésnek és meglestem!:) Amúgy kösz a válaszokat.

talgaby:
Igen, feltámasztották, bár a "folytatás" jobban illik rá. Ha érdekel, a rövid hírt elolvashatod a Marvelnél, azt írják, hogy október 4.-én lesz a boltokban odaát. Az alternatív borítója nem semmi. Kicsit egyénien értelmezi át a klasszikus Amazing Fantasy v1 #15-öt...  
A rajongók és Tom DeFalco csak kijárták ezt. Örök hála nekik  .

Daredevil:
Feltámasztották az MC 2-őt? Ez a legjobb hír a Vertigó antológia óta.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése