HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (184/267) > >>

talgaby:
Hehe, ne is mond, dc és egyéb file-megosztók híján még mindig csak álmodozok az Adventures-ről. Az oldalon, ahonnan tudnék új cuccoket szerezni, egyáltalán nem raknak fel.   Az új Supreme-re is kíváncsi lennék, az is lassan egy évvel elhalad már mellettem (most jött ki a #9, nem?). A New Universe sajna nekem eléggé kimaradt, így az nem igazán izgalom tárgya. Most főleg a Csodálatos Póklányért drukkolok, hogy annak is meglegyen legalább az a törzsközönsége, mint a régi címnek, mert ebben az esetben DeFalco talán még mindig képes lesz életben tartani régi befolyását latba vetve a Marvelnél. Ha eddig bejött neki, talán ezután is. Bár nem tudom, hogy Quesada mennyire komálja a dolgot, ő mintha eléggé erőltetné a minden téren való újítást, és nem szeretné elvinni a Marvelt a kicsit nosztalgikusabb irányba (kész csoda, hogy van Adventures...)

(Tényleg, ha már Adventures: Mivel nem olvasom, sajnos nem tudom, de ez nem megint egy alterverzum? Mert mintha megint a régi történetek futnának benne, a régi hangulatban, modern körítéssel.)

Zspider:
Hát ha már ez a szakmám szólok: az Erőtlenülnek (sajnos) nem terveznek folytatást. Ellenben a nolcvanas évekbeli New Univers-ről például most jelentek meg az első nagyon biztató képek. A Supreme Squadronnak, a Marvelnek és az Atlas comics univerzumának is tart ugymond a reamekje. Nem utolsó sorban a novemberi Onshlaught Reborn című magazin ami készül feltámasztani azt az elégé káopszos korszakot. Az MC2 majdnem teljes feltámadása és Gabyval nagyon pártolt Marvel Adventures (szerintem ide számolhatjuk az X-men First Class-t is) ami a régi korok kevésbé gyilok központú marveljét idézi fel számunkra. Sajnos ezek közt erőtlenül nem lesz mostanság.  

talgaby:
Nem tudok arról, hogy lenne az Erőtlenülnek folytatása, vagy hogy terveznek-e neki. A megválaszolatlan kérdésekhez használja mindenki a fantáziáját
Darkdevilről meg szerintem aki nem akarja megtudni a mini megjelenéséig, hogy ki is valójában, úgyse fogja megnézni. A neten jó pár helyen ott van egyébként is. Néha jó dolog nem lelőni magunknak se a poénokat

Daredevil:
Köszönöm már megtaláltam rá a választ. Amúgy üdvözlünk a fórumon.

Az Erőtlenül-lel kapcsolatban pedig az tényleg nagy kérdés, hogy mi a Főnix terv?

Galamb:
Daredevil, nem tudom, kaptál-e már választ Feketefene kapcsán, de dokumentáció található róla a marvel adattárban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése