HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (180/267) > >>

Galamb:

--- Idézet ---Félig igazad van...
--- Idézet vége ---
 Oké! Szóval nem kell dilidokihoz mennem... (úgyis megijedtem volna, ha esetleg kopasz, bajszos pasas nyitott volna ajtót!  ) Amúgy ha az jött le volna, hogy nem tetszik a Póklány, akkor lehet rosszul fogalmaztam: Nekem az egyik kedvenc képregényem (na jó, a faterja kalandjai után), és el fogom olvasni az új részeket is, csak rá világítottam néhány összefüggésre.
 Amúgy mi a fórumban a csúcs     ?

talgaby:
Félig igazad van, mert tényleg rengeteg párhuzam van a régi és az itteni történetekben, de ugyanakkor teljesen más az egész. Moose itt nem cseszegeti Majrést, Jamesonnak is más a hozzááállása, az ellenfelek is finoman szólva másképp viselkednek... szóval jól van ez megírva. Nem lett volna egy igen stabil rajongótábora, akiktől a istennek se tudta leállítani a Marvel a sorozatot, ha nem lenne így.

Galamb:
Sziasztok fórumozók! Azért így a Póklánnyal kapcsolatban az az érzésem, mintha a régi póksztorikat akarnák így negyven év távlatából újra eladni! Például Moose ugyanazt a bunkó focista vonulatot képezi, mint annak idején Flash. Ja és ha gondoljátok, hasonlítsátok össze a 9. szám borítóját a az Amagazin Spider-man 9. számával! (megtalálható a Spidertomon).De ha csak én látom a párhuzamot, akkor lehet, kezdődő paranoiám van!    
 Helló!

talgaby:
Légy türelemmel, pár hónap, és kapsz majd választ mindenre.
(Legalábbis remélem. Sok van még hátra addig.)

Daredevil:
Na jó, nem firtatom tovább.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése