HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (179/267) > >>

Gabe:
Na ezt olvassátok, megéri, a beírása alatt volt pár megmozdulás, amin jót nevettem Például az, hogy Normie nemigen tud felnőni az apjához   , mert kissé töketlenkedik. Még MJ is... na ezért inkább olvassátok el, aztán jöhetnek a vélemények  

Troll:
Frissülés! Póklány #20

Micho:

--- Idézet ---Már remegett a szám sarika, mikor derül ki, aztán...
--- Idézet vége ---
hát hivatalosan még itt nem derült ki, majd csak kb 10 szám múlva, úgyhogy  

Ash:
Áhh. A franc. Tisztára meg voltam gyözödve, hogy Ben Reillyt látjuk viszont, mint Feketefene. Már remegett a szám sarka, mikor derül ki, aztán... végülis nem tévedtem akkorát.    

Zspider:
DD mondott valamit amire reagálni akartam. Megemlítette, hogy túl nagy szerepet kapnak ezek az átlag emberek ahoz képest, hogy itt csak embereknek kéne lenniük. Nekem ez az univerzum nagy kedvencem, mert logikus ami nem mondtható el mindről. (pl: DeFalco MC2-je is sántit néhol....) Szal Matt tényleg egy őnfejű barom aki minden erő nélkül (és ész nélkül) megy neki még akkora ellenfeleknek is mint a vezér. Minden karakter emberként is különleges hisz ettől lettek hősönk a normál univerzumban. Nem az erő hanem a személyiségük tette őket azzá amivé. Eme szempontból tanulságos volt ez a képregény.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése