HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Blue S:
Póklány 71.
Egyrészes dimenziós-kiruccanós kaland pihentetésül az előző részek izgalmai után? Jöhet.
Valahogy végig éreztem, hogy hőseink simán nyernek, a láthatatlan ellenfelek dacára is. Póklány félelmeit most nem tudtam komolyan venni, szerintem ez a rajznak is köszönhető. Szegény démonok úgy néztek ki, mint a megpenészesedett gumicukrok. :lol:
Ettől függetlenül ez a rész is bejött, JJ nyomozása és mellényúlása még adhat okot egy kis bonyodalomra, esetleg derűre.
May nagyon akarja azt a visszavágót a női Oktopusszal, mondjuk, meg is értem.
Köszönet a honosításért! :worship:
Blue S:
Póklány 70.
Huh, ez meleg helyzet volt. Ilyen se történt még, hogy May-t ugyanaz az ellenfél két egymást követő részben is legyőzze. Persze, Póklány megmentette az életét, de akkor is 2-1 Miss Oktopusz javára. Jade-nek viszont csak a szája nagy, őt szépen lerendezte hálófonó hősnőnk.
A Dongónak szerintem sem volt igaza, kicsit bunkó volt most a srác. (Mint régen a nagyapja.) Ez vajon hogyan hat majd a kapcsolatukra a magánéletben?
A Fekete Tarantullás szál érdekesnek ígérkezik.
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 70.részét,talgaby,Sepi! :worship: :worship:
Szerintem a Dongó nem tudta volna úgy megfékezni az Ember-Farkast,mint ahogy a Póklány megtette.Nem tudott elvonatkoztatni azon a tényen,hogy a saját apját kellene kiütnie.A női oki-doki igen meggyőző jelenség.Félelmetesen könnyen leverte Mayt.
Várom a folytatást!!!
Galamb:
Én is köszönöm az újabb részt! Az előző szám után, eszembe jutott, hogy mintha lett volna annak idején egy női oki, sejtettem, hogy inkább ő lesz az ellenfél, ő is elég veszélyes, de azért az eredeti Dokinak kicsit jobban örültem volna.
A sztori ezt leszámítva jó, a honosítás pedig kiváló lett! :worship: :worship:
KiD:
Feketefenének jól állna a dragon ballból Piccolo hangja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése