HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (15/267) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Augusztus 14., 10:47:15 ---Kíváncsi vagyok, hogyan fog kimászni Póklány és Dongó abból a katyvaszból, amibe kerültek a végén.

--- Idézet vége ---
Nem lesz egyszerű dolguk, pláne nem hosszútávon. Hiszen ahogy te is említetted, az új Oki jóval magabiztosabb és az eddigi ellenfeleihez képest simábban verte Póklányt. Úgyhogy lehet még számítani nagy csatákra és érdekes fordulatokra a következő számokban.

Blue S:
Póklány 69:

Kíváncsi vagyok, hogyan fog kimászni Póklány és Dongó abból a katyvaszból, amibe kerültek a végén. Oktopusz-néni nagyon magabiztos volt és jól is küzdött. A tapasztalat egyértelműen mellette szólt, de így túl könnyedén verte le May-t. Jade elég ütésálló, nagyot kapott Dongótól, de simán felállt utána. Amúgy ez az állandó hátatfordítás az ellenfélnek roppant amatőr húzás volt.

Köszönet a honosításért!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 69.részét,talgaby,Sepi! :worship: :worship:
Nos,megkaptam a választ Oki dokival kapcsolatban.Jó volt ez a rész.Kíváncsian várom a további fejleményeket Dongó és Ember-Farkas lehetséges küzdelme között.

talgaby:
Azért ne feledd, hogy csak 15 év telt el '97-es állapothoz képest. Vagyis Peter és MJ is a negyvenes éveik elején járnak, tehát az általad említettek sem annyira vének. Sokkal durvább volt Jameson az Uralomban, ahol Pete volt közel hetven, és mégis felbukkant.

Galamb:

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Július 12., 09:31:26 ---A végén láttam,hogy Octopus doki is megmutatta magát.Mennyi idős lehet ő most,80-90éves?!
Várom a folytatást!!!

--- Idézet vége ---

Hát azért az öreg J.J.J.-t is rendessen konzerválta a szivarfüst. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése