A Feketefene #01 borítóját nézegetve eszembe jutott, hogy kisebb koromban már láttam ezt a borítót, és akkor nem értettem, hogy DD miért ilyen "dark-os". Most már persze tudom, és így elsőre érdekesebbnek tűnik, mint 616-os megfelelője. Érdekesek voltak a morzsák, amiket a múltjából tudtunk meg, és meglepődtem rajta hogy tud teleportálni, valamint a maszk alatt az arca is átalakul mindig. Valamint ami még nagyon tetszett, hogy az elején nem tudtam sok karakterről hogy ki-kicsoda, és hogy miért pont őket ismerjük meg, de a végére összeállt bennem a kép. Mondhatni mindenki összefügg mindenkivel. Az elején még azt hittem, hogy Kaine a rosszfiúkhoz tartozik, de aztán ugye megtudhattuk, hogy Ő Feketefene "védőangyala". Kaine neve a Klónsztorit juttatta eszembe, és amikor kiderült hogy Feketefene apja Ben Reilly volt , akkor már nem tudtam le véletlen összefüggésnek. Szerintetek direkt a Klónsztoriból vették át ezeket a neveket? És ha igen, vajon miért? A rajzok jók voltak, és a képregény is nagyon tetszett a szereplőivel, hangulatával együtt. Várom a folytatást, köszönet a honosításért Talgaby és Predash!!
Ja és értékeltem a főoldalon is, mindenre 5-öt adtam.