HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (84/267) > >>

talgaby:
Az F5 v2-re még várhatsz bőven. Annak az előzménye erősen a Spider-Girl utolsó harmadában jelent meg, szóval jó lesz, ha jövő év végére elérünk a közelébe.

keildavid:
Hmmm...ez egy érdekes projekt, hogy a F5 vol2. és az American Dream-et lefoglaltad. Tehát ez tuti hogy meg fogod ezeket honosítani. A B2-t csak tervezgeted. Tehát valamikor egyszer ez is meg fog jelenni. A F5 vol2. és American Dream honosításhoz előre is sok sikert és szerencsét kívánok neked.

dr samson:
Nem foglaltam én le, csak tervezgetem, hogy egyszer folytatom. Én csak az F5 vol2-őt és az American Dream-et foglalom, azokokat tuti, hogy én fogom csinálni.

keildavid:
Én csak egyszerűen azért érdeklődtem, mert a comicvine.com-on láttam az A-Next és a B2 képregény borítókat és mindkét sorozat 12 részes mini.
Azt nem tudtam dr samson, hogy a B2 képregényt te foglaltad le. Ez azt jelentene, ha egyszer arra is lesz rá időd, akkor esetleg ez is megjelenhetne a HZS-n.
Az A-Next-et pedig Farek foglalta le. Tehát valószínűleg ennek is lehetne folytatása.
Meglátjuk, kitudja, még bármi lehetséges. Te is mondtad talgaby, hogy némely képregény, ami nem szerepel a Foglalási listán, de mégis megjelent, az csak véletlenűl fordult elő. Mint a Warlands és az X-Akták.

dr samson:
A B2-vel én vagyok úgy, hogy jó lenne egyszer folytatni, de sajna nekem sincs időm rá mostanság.   Talán majd egyszer...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése