HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (83/267) > >>

keildavid:
Nagyszerű ez a Póklány 39. szám. És az nagyon jó ötlet, hogy az évfordulóra ezt is kiraktátok. Mert a régies oldalon egyszer olvastam, hogy ezzel kezdték először a HZS alapító tagok. Továbbra is jól halad a Póklány-sztori. Sok közjátékok és sok magánügyi problémák vannak hangsúlyban.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Az érdekes volt, hogy megtudhattuk a Póknő eredetről. Lehetséges, hogy valami köze van az új Pókemberhez, aki még továbbra is titokzatos. MJ-nek összeset, valami baja lehet? Kiderül a későbbi történetben. Ez a Jimmy Yama valami bajba fog keverődni. A vége pedig fura volt, mert Ben Urich a Zöld Manó szembe szállt Poén Pofával és Vizesnyolcassal. És Urichot nagyon megsérült. Úgy látszik nagyon súlyosak a sérülései. [/span]
Köszönöm talgaby, predash és sepi a Póklány legújabb részért.
És ne haragudj talgaby, ha kérdezek tőled valami! A Póklány most kiraktátok.  Akkor e szombaton a Macskanő képregényt fogod kirakni?

morgena:
Áh, köszi az új Póklányt, nagyon jó volt! És az egész úgy jobb lett, rajz is meg beírás is. Vagy csak régen kaptam adagot belőle, és túlzottan virult a fejem mikor olvastam.  De köszi! Ezer hála érte! ^^

Sepi:
Frissültünk!
Póklány #039

SithLord:
Üdv! Köszi az új Póklányt talgaby,Sepi,Predash!      
Az új Zöld Manó kiléte meglepett picit,azt hittem,hogy a Normie lesz az,na mind egy..Vehehe micsoda"lelkesedéssel"fogadta főhősnőnk,hogy kistestvére születik...
Az ERŐ legyen veletek!!!

dr samson:
Hát ja, nekem is ez a gondom...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése