HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 48. talgaby,Predash!
Fjúú,az elején May beszólása eléggé szíven üthette Petert.Kaine rendesen hazavágta Petert,ez tényleg egy jel volt,hogy akassza végleg szögre a pókjelmezt!Felicity megint hozza a formáját és Maynek kell megmenteni.A történet nagyon jó,várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Predashnak a póklány 48.részét.
Bonyolódik a történet rendesen. Peter újra pókemberként jó ötlet volt szerintem csak az a kár hogy Kaine ilyen könnyen legyőzte, bár gondolom ő jóval erősebb pókembernél. És ő mentette meg May-t? Tudtam hogy volt valami köze ahhoz hogy May életben maradt de én azt hittem hogy ő pont az ellenkezőjét tette annak amit tett.
Hát ez egy igazi meglepetés volt számomra. Kíváncsi leszek hogy mi lesz még a továbbiakban.
Galamb:
"ez egy másik öregember" Enyje talgaby!
A történet elég jó volt, végre picit komolyabb ügyekbe bonyolódik May, és érdekes volt a többszereplős narráció is. Csak sajnálom, hogy May-nek és Peter-nek ilyen rossz a viszonya. A honosítás is szépre sikerült, köszi
keildavid:
Ahogy látom innentől kezdve fény derül arra, hogy a Pókember klónjának Kaine-nek lezáratlan ügyéről. Bár Majrésról úgy tudom már többször is említette Kaine ebben a Póklány sorozatban és a Feketefene minisorozatban is, hogy megmentette az életét. Felicity pedig olyan túlságosan lelkesnek, mert Póklány partnere akar lenni.
Ezer köszönet Talgaby és Predash a Póklány 48. számért! További sok sikert a folytatáshoz!
talgaby:
Frissültünk!
Póklány 48.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése