HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
zoli:
na üdv,találtam a comicvine-n egy érdekeséget, a marvel adventures spider man-ban ,ott szerepel gwen....na már most..., itt az akár hányas számu földön 1. gwen ,nem is haltmeg, mégha a 616-oson sajnos igen. és mivel itt él s talán megsem halt az advetures világán.igy könnyen vissza is térhet.2 .az itteni klon gwen került elö-tértvissza valahonnan. .....más tényleg mi van 616 -os klongwenjével tudunk-e már rola valamit azota hogy a maximum klonozás után eltünt mert mintha még élnie kellene valahol szerintem rola is lehetne elveszet évek storyt irni.vagy rola teljesen el feljtkeztek az irók hm.
talgaby:
Hibás oldal javítva.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Predashnak és Sepinek a Póklány 49. részét.
Most már tényleg kezd minden érthető lenni hogy mi történt 15 évvel azelőtt. A legérdekesebb talán az volt hogy hogyan vesztette el Peter a lábát. Én azt hittem azért ment a Zöld Manóhoz hogy megölje de így csak még érdekesebb lett a dolog. Az utolsó oldal pedig egy újabb meglepetést tartogatott. Szegény May hogy fogja túltenni magát ezen.
keildavid:
Lassan kezd összeállni a kép. Alison Mograine és Kaine emlékeikben kiderült, hogy mi történt pontosan, amikor Parkerék Majrést "halottnak"hitték.(Érdekes, hogy ezt az esetet a 616-os univerzumban nem derült ki, hogy Majrés él-e. Mert ott hosszú évek óta homály fedi.) De ahogy látom más egyéb mellékszálak is vannak a történetben. Azokról most nem említeném meg. Mert az spoileresek lehetnek.
A 183. oldalon van egy elírás a "tölöd" szó. Az nyilván a "töltöd" szó lenne.
Ezer köszönet a Póklány 49. számért!
talgaby:
Frissültünk!
Póklány 49.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése