HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Sepi:
Frissültünk!
Póklány #51
kron82:
Köszönöm a Póklány honosítását! Anno nem gondoltam,hogy ennyire megszeretek majd egy alternatív sorozatot,de ma már tudom,hogy nagyon eltalálták ezt a szériát! Nagyon várom a folytatást! THX srácok!
SithLord:
Üdv! Köszi az 50.Póklányt,talgaby,Sepi!
Egyszerűen zseniális volt ez a rész,méltó a jubileumi számhoz!Maynek mindig így kellene harcolnia,ezzel a beleéléssel..bár ,ahogy a végkép zárult,ámbár az apuka is átélt hasonlókat anno.Nagyon kiváncsian várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
morgena:
Már elég régen írtam, de köszi a Póklányokat! Nagyon jó szám volt. Alig várom mik történnek még.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Sepinek a Póklány 50. részét.
Igazi jubilleumi szám volt a történet miatt. Végre lezárultak a fontosabb dolgok mint Alison Mongrain és Kaine kapcsolata (nem ilyennek képzeltem el ennek a szálnak a végét de ez csak jobb lett mint amit vártam) Poén Pofa és Angyalarc(gondolom azért még fogjuk látni őket). És végre May is megtudta Dongó kilétét kíváncsi vagyok hogy ez vissza mikor és hogyan fog megtörténni és mikor fogja megtudni Feketefene titkát is. Az utolsó képre már valamennyire számítottam persze gondolom valahogy úgyis kénytelen lesz újra Póklány lenni de majd meglátjuk hogy mi lesz még a továbbiakban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése