HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (58/267) > >>

KiD:
Jó kis rész volt, bár a békesség, boldogság és lelki egyensúly, amit hiányoltam úgy érzem nincs még láthatáron belül May számára.

Galamb:
Na igen, ez jó sűrű rész volt. Igazából örültem, hogy May végre szabadjára engedte képességeit. Poén pofa meg az anyja sose tűrt igazán méltó ellenfeleknek, most legalább realizálódtak az erőviszonyok. Viszont Petert rossz volt ilyen tehetetlennek látni. Jó lett volna őt végre a régi formájában látni. Döntése végül, akárcsak May-é eléggé váratlanul ért. Kiváncsi vagyok, May meddig állja fogadalmát. Plusz pont azért, hogy az utolsó oldalon visszaköszönt a klasszikus kép.
A honosítás is király lett!    

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Póklány 50. számért! Szép kerek szám, amit elértük most. És ahogy látom mindenféle dolgok lezárultak. Pl. Alison Mongrain. Azt nem gondoltam, hogy örülni fog annak, hogy látta "Majrést", aki még kisbaba volt régebben. Angyalarc és Poén Pofa. Azok nagyon szemtelen alakok. Mert azok sose fognak megváltozni azaz nem fognak megjavulni. Moose és Brad. Nem gondoltam, hogy ezek kibékülnek. Mert én úgy tudtam, mindig valami veszekedés volt köztük.
További sok sikert a folytatáshoz!

talgaby:
Frissültünk!
Póklány 50.

SithLord:
Üdv! Köszi az új Póklány részt,talgaby,Predash,Sepi!      
Uhh,ez nagyon dúrva vég volt.Ha May még nem lett volna még maga alatt az önmarcangolásban,akkor ezek után...Nagyon kiváncsi leszek a folytatásra!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése