HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (261/267) > >>

Spidáj:
November 3. án jön a 80. Póknéni abban az angol lobogós boritóban amit Troll már mutatott a képes topikban.

Fisk:

--- Idézet ---Hanyadik számbál tartanak May kalandjai?
--- Idézet vége ---
A 79-es szám volt az utolsó, ami kijött. És még mindig TomD. írja, és egyáltalán nincs elb@szva a történet, csak sajnos nincs rá igény kissé régies stílusa és alternatív univerzum mivolta miatt.  

Amúgy a Feketefene tipped langyos.  
Ja, és Megtorlónak nincs Mc2-es megfelelője.

kaine:

--- Idézet ---Feketefene kiléte valóban  az "abszolút kitalálhatatlan"
--- Idézet vége ---
Biztos azért, mert valójában nem más, mint Clark Kent.  

szam:
Na...most már felcsigáztátok az érdeklődésem...el fogom olvasni az egész Póklányt...egyébként asszem a 81-es résznél tart a tengerentúl.
Szerintem nincs Punisher mc2...bár ez nem 100%...hogy nézne ki egy suttyó egy bazi nagy stukkerral?

Daredevil:
Nekem van egy teóriám a Feketefenével kapcsolatban. A Póklány 14-ben Kaine megemlíti, hogy az ő segítségével tért vissza az életbe. Szerintem Darkdevil és Daredevil ugyanaz a személy. Feketefene az élőholt változata, vagy a klónja Murdocknak, megfejelve némi új szuperképességgel, de folyamatosan veszít valamennyit az emberségéből. Lásd a tombolását a Póklány 12-ben.

Póklány a megszűnés határán?   Ha valaki más vette át a sztroik  írását és eltolta történetet, akkor az kinyiffantom . Hanyadik számbál tartanak May kalandjai?

A Megtorlónak van MC 2-es megfelelője?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése