HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (260/267) > >>

Micho:

--- Idézet ---Ha érdeklődés mutatkozik iránta, akkor lefirkantom a frumba, hogy miről fog szólni.
--- Idézet vége ---
a Fan Art topikban szívesen látjuk, ha megosztod velünk...  

biztos sokan fogják majd véleményezni

Daredevil:
Mint mondtam sajnos ha akarnám se tudnám folytatni a Hiúzt, mert egy másik történetem dolgozom, amit az eredeti Marvel Univerzumba szánok (Szeretném kiküldeni A Marvelnek). Ha lesz némi szabadidőm, akkor talán neki ülök, hogy folytassam. Ha érdeklődés mutatkozik iránta, akkor lefirkantom a frumba, hogy miről fog szólni.

kaine:
Nem emlékszem...  

Micho:

--- Idézet ---Én már gondoltam arra is, hogy Hiúz történetét magam írom tovább, és egy haverom rajzolná, de elvetettem
--- Idézet vége ---
nem kellett volna pedig... sztem Troll szívesen lefordítaná  

--- Idézet ---Biztos azért, mert valójában nem más, mint Clark Kent. 
--- Idézet vége ---

áh, őt egyből felismernénk  emléxel arra a Lois & Clark részre, amikor átmentek valami alternatív valóságba, és Clark ugye átvedlett Superman-né... de az ottani embereket "nem tévesztette meg" egy szemüveg?  

Daredevil:
Lököttek az emberek. Egy ilyen király sztorit, mint a Póklány, csak úgy suttbavágni, mert alternataív univerzum. Eldobom, az agyam. Ilyen hülyék is csak az amcsik lehetnek. Én már gondoltam arra is, hogy Hiúz történetét magam írom tovább, és egy haverom rajzolná, de elvetettem  , mert most egy másik képregény-sztorin töröm a fejem, amit lehet, hogy kiküldök a Marvelnek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése