HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (239/267) > >>

Micho:

--- Idézet ---Én már rájöttem régóta tudom mien biztatást ad ha egy -két jó szóval iletik a nehezen készült alkotásunkat ezért lett msotanság szokásom, hogy minden képregényt amit elolvasok azt kritizálom pár napon belül.
--- Idézet vége ---

akkor ez nagyon dicsérendő dolog tőled, abba ne hagyd   remélem sokan feleszmélnek majd, és követik a példádat... ne engedjétek, hogy más sorozatok is az MC2 univerzum sorsára jussanak.

UFF  

Zspider:
Tisztában vagyok vele hisz én is tag vagyok az exiles rajongó oldalon és mi ott jól tudjuk mien nehéz hog egyetlen halk benyögést tegyen bárki is.

Én már rájöttem régóta tudom mien biztatást ad ha egy -két jó szóval iletik a nehezen készült alkotásunkat ezért lett msotanság szokásom, hogy minden képregényt amit elolvasok azt kritizálom pár napon belül.

Micho:

--- Idézet ---Mondjuk azt is elégé sajnálom, hogy mennyi ember képes hangtalanul elmenni ezek felet.
--- Idézet vége ---
igen, és megkockáztatom, hogy ez már a bunkóság kategóriját súrolja... egyszerűen egy mezei bunkó az, aki csak fogja magát, elolvassa a honosított képregényeket aztán egy szót sem bír írni "hálából" az illetékes fórumába. hidd el, én már annyi mindent kipróbáltam a HZs vezetése alatt, hogyan vegyem rá az embereket a fórumozásra, de nem lehet. volt itt már kedves szó, felszólító, esdeklő... fórumjáték, meglepi képregény, ajándék képregény, stb. stb.  de jelentős eredménye sajna nem lett. pedig nem kisregényeket várunk, sem talpnyalást, csak egyszerűen éreztessék velünk, hogy van ránk igény, a munkánkra. és arra sem lehet hivatkozni, hogy "nincs időm a fórumra..." mert bezzeg más fórumon ontani a hülyeségeket arra van. de aki egyáltalán nem ír sehova, az sem hivatkozhat erre, hisz körberöhögöm, ha 1 percnél tovább tart neki egy egyszerű köszönömöt beírni akármelyik topikba. most pl. nálunk már nem kell regisztrálni sem a hozzászóláshoz, nincs értelme... és így sem bírta rávenni magát a többség, hogy hozzá(nk)szóljon , és tisztelet a kivételnek, aki megtette! és nem bírják felfogni, hogy rengeteg képregény szűnik meg, rengeteg honosító hagy fel a "munkájával" megfelelő motiváció nélkül, amit az emberek véleményezése jelentene... hisz pénzt vagy más juttatást nem kap érte.

--- Idézet ---Amióta én először forómra léptem azóta mindegyik oldalon folyamatosan buzditóm azt/azokat a "marhát/marhákat".
--- Idézet vége ---

akkor csak így tovább, és vegyél rá több kis társadat is erre a nemes cselekedetre, hisz előbb-utóbb rá fogtok jönni, csak ezen múlik minden.  

Zspider:
Perze teljesen igazad van. Nem is hibáztatok senkit. Mondjuk azt is elégé sajnálom, hogy mennyi ember képes hangtalanul elmenni ezek felet.   Amióta én először forómra léptem azóta mindegyik oldalon folyamatosan buzditóm azt/azokat a "marhát/marhákat". Még ha nem is lesz többé én szomorkodok felette és néha hangomat adom róla. Tudod ilyen önfejű vagyok és nehezen adom fel.

Micho:

--- Idézet ---Nem számonkérőként csak szomorkodom mert hiányzik a kis esetlen csaj történetei.
--- Idézet vége ---
persze, ezt nem is kétlem.

--- Idézet ---Amikor elkezdtem bele merülni (még névtelenül) a képregényes undergroundba ez az oldal volt a legfontsabb ez volt számomra az első és imádtam Póklányt.
--- Idézet vége ---

tényleg? ahhoz képest ennek nem éreztük semmi foganatját. én legalábbis nem, itt a fórumon, ami a visszajelzéseket illeti... szóval, ha akkoriban nagyobb hangot adtál volna a lelkesedésednek, talán nem fejezem be, illetve nem hagyom abba a Póklány történeteit... amiből egyébként sztem elég sok részt elkészítettem a saját szórakozásomra, szinte nulla támogatással az olvasók felől. Tőlem ennyi tellett, azóta rengeteg más képregénnyel járultam fordítóként/beíróként is az Underground nagy közös asztalához... ha nem teszem meg, és leragadok az MC2 univerzumnál, jópár kiváló sorozat nem született volna meg... remélem, belátod.

--- Idézet ---Bár személyesen nagyon sok embertől hallotam, hogy hiányolják.
--- Idézet vége ---

csak azt nem értem, miért neked mondták, és nem az "illetékeseknek..."  
na mindegy, most picit olyan édes-savanyú érzésem van  

de a tanulság ebben sztem az, hogy ha olvasok egy sorozatot bármelyik honosító műhelytől, és tetszik, és várom a folytatást, akkor biztatom azt a marhát, aki idejét és erejét nem kímélve hétről-hétre szállítja a friss olvasnivalót, és nem akkor adok hangot elkeseredettségemnek, amikor már késő... mert az már eső után köpönyeg.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése