HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Daredevil:
Ha érdekel valakit, akkor itt lenne egy amatőr fordító a Póklányra. Jó felkészülés lenne nyelvvizsgára. Olyan nagy tempóra ne számítsatok ha rám bízzátok a sorozatot, de szívesen fordítanám a kicsi May kalanjait. Privát üziben várom az oldal készítőinek visszajelzéseit.
Micho:
--- Idézet ---Szóval szerintem bővíteni kellene a listát
--- Idézet vége ---
Gorgonita valóban megérdemli még, hogy "kritikus" címet kapjon, legalábbis abban az értelemben, amiben Zspider használja viszont Gorgonitához képest Te sokkal több(féle) képregényt véleményezel, és ilyen egy igazi kritikus, aki mindenre kíváncsi
regnar:
Ha megengeditek beleszólnék a dologba, már csak a megemlítettség miatt is
Megtisztelő amit írsz Micho, de szerintem azért vannak itt nagyon jó "kritikusok", jobbak is mint én.. pl Gorgonita
Szóval szerintem bővíteni kellene a listát
Micho:
--- Idézet ---büszke vagyok rá, hogy az NG már Kritkusnak neveztek el ami számomra nagy büszkeség.
--- Idézet vége ---
gratulálok nálunk már kb. két éve be van töltve ez a poszt, regnar személyében... akit nagyon tisztelünk ezért
--- Idézet ---A HZs-re késön kezdtem el irni, de attól még néha halani fogod a hangom a Póklányról.
--- Idézet vége ---
az nem baj hogy későn, visszamenőleg is kíváncsiak vagyunk minden képregény véleményére, így ha valami tetszett, fusd át még egyszer, hogy friss legyen benned... aztán jöhet a kritika! Póklányt sztem pihentesd, róla már sokat beszéltél
--- Idézet ---Viszont az oldalból lehetne Bosszú Angyalok oldal is lassan.
--- Idézet vége ---
jogos, de ennyi erővel lehetne Star Wars Zsák is a neve, hisz abból is van rengeteg... csak gondolom, azt nem követed. Sőt, minden más (műfajú) képregényből is számos felhozatal van, ezért minden ember mást lát bennünk
(pl. találkoztam a HZs-vel nem képregényes linkajánlókban, és hol sci-fi oldalnak, hol szuperhős, stb oldalnak tűntették fel )
Zspider:
Igen a témát lezártuk így msot csak büszke vagyok rá, hogy az NG már Kritkusnak neveztek el ami számomra nagy büszkeség. A HZs-re késön kezdtem el irni, de attól még néha halani fogod a hangom a Póklányról. Viszont az oldalból lehetne Bosszú Angyalok oldal is lassan.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése