HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (24/267) > >>

SithLord:
Üdv!Köszi a Póklány 63.részét,talgaby,Sepi! :worship: :worship:
Na itt volt minden,képzeletbeli és a való életbeni kalandok.De most akkor kicsoda halt meg?Gondolom ez kiderül a következő részben.A borító rajz tényleg gyenguszos volt.

KiD:
Nagyon jó rész volt az új Póklány!

(Leszámítva a szörnyű borítót. :P)

gabo:

--- Idézetet írta: Farek - 2012. Január 13., 14:53:07 ---a kree-skrull háború alatt zajlott, mégpedig az Angyalok 93. részében.
--- Idézet vége ---

Köszi! Már meg is néztem, és igaz olvastam már, de kedvet kaptam újra elolvasni! Jó kis történet!  :)

Farek:
Ugye, milyen hasznos is tud lenni egy ilyen leállás? ;)

A klasszikus történet, amire utal a látogatás Szerver belsejében a kree-skrull háború alatt zajlott, mégpedig az Angyalok 93. részében.

Wanda, mint a nagy fenyegetés? Hm, hm, ahogy te magad is mondtad, bármi megtörténhet... :)

Ami pedig Amerikai Álom pajzsát illeti... nos, a Póklány történetek valóban előrébb járnak, az A-Next sajnálatosan hosszúra nyúlt szünete miatt, ami az 1. szám után következett :( De a maradék 4 részben kiderül minden. Hidd el, megéri kivárni. ;)

gabo:
Ebben a téli szünetben szembesül vele az ember, hogy mennyi képregényt kihagyott az elmúlt évben! Talán figyelmetlenségből, vagy mert az első három része nem igazán tetszett, de lemaradtam az  A Next - A Jövő Angyalai 4-8-as részeiről! Gondoltam most bepótolom, és igazán nem csalódtam! Nagyon felpörgött a történet, többet tudunk a hősökről és a régi Angyalokról is! Visszaköszönnek régi történetek, pl: amikor Hangya és Fullánk összezsugorodva gyógyítja Szervert, ha jól emlékszem volt ilyen régen Vízióval is csak pontosan nem tudom melyik számban! Vandát talán azért zárták el mert ő volt a nagy fenyegetés??? Őt ismerve bármi megtörténhet! Amerikai Álomnak meg mintha a Póklányos részekben lett volna pajzsa mint Kapinak! Vagy csak majd később kapja meg?! Köszi a történeteket!! Várom a folytatását!!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése