HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (25/267) > >>

Farek:
Reméltem is, hogy tetszeni fog az A-Next 8, innentől kezdve már csak négy rész maradt, de azok jó és izgalmas részek lesznek.
Aztán a 12 rész után elvonul a sorozat egy hosszabb pihenőre, ugyanis volt még egy 5 részes minisorozat, de ahhoz véget kell még érnie Póklány saját sorozatának és még 2 világrengető eseménynek is.
De addig is jövőre megkapjátok ezt a 4 rész, remélem, majd a kedvetek lelitek benne.

Blue S:
A-Next 8
Talán az eddigi legjobb rész a sorozatból. Persze, voltak benne hasonlóságok az eredeti BA Vol1-hez képest, mint mokir Vízió-t gyógyították meg, de ebbe ez belefért. Szerver működésének alapötlete nem rossz, bár kíváncsi vagyok, hogy Ultron mit szólna hozzá. Lassan kiderül, hogy mi okozta az eredeti felállás vesztét, bár addigra vége lesz a sorozatnak. Talán az amcsi olvasóknak nem volt türelmük kivárni, hogy kiforrja magát a cselekmény.

keildavid:
Ezer köszönet az A-Next 8-ért! :worship: :worship:
Tetszett ez a mostani rész is. A történetben lezajlott jelenetek tényleg olyanok voltak, mint a Bosszú Angyalai v1-ben a Kree-Skrull háború idején.
És persze Szerverről kiderült a titok, hogy kicsoda vagy micsoda.  Bár igaz, ez már az előző részben is kiderült.
És azért tetszik is ez a képregény, mert ismét két szálon ment a történet. Az alagsorba meg végül kiderült, hogy mi volt az a titok, amire találtak.
A végén ismét az van, hogy nincs vége. Mert még lesz ennek folytatása. Vagyis nem az szerepel a végén, hogy "vége...egyelőre!"-féle felirat.

Sok sikert kívánok nektek az A-Next folytatáshoz! ;)

Galamb:
 Kösz szépen a Póklány és az Angyalok újabb részeit.
 May kalandjai izgalmassan folytatódtak, viszont az kicsit zavar, hogy A rejtélyes alak Mr. Senki gönceit hordja. Most akkor vagy ő az, akkor viszont nincs értelme csak az arcát árnyékban rejtegetni, vagy valaki más, akkor viszont Defalco kissé erőltetetten akarja félrevezetni az olvasókat. 
 Bevallom, bármennyire pókpárti vagyok, a A-next most jobban tetszett. Szépen volt adagolva a feszültség az alaksori titkokat illetően.
 Mindkét honosítás kiváló munka lett, köszi mindenkinek.

Fairlight:
Nem tudom mi a megfelelő kategória, ezért ide írom:

Köszönöm Ben Reilly Démonos cikkét, nagyon alapos és informatív volt, ki is kopiztam magamnak későbbi használatra... :worship:

Egykis reklám, de aki elolvassa, talán érdekes lehet, ha utánna belenéz a Chronopolison lefutott Pokolháborúkba is... :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése