HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (213/267) > >>

d-mon:
azért az Civil se lehet akkora bukta   maximum kitörlik mindenki emlékezetét,aztán kezdődik előlről minden

Gabe:
Pedig amit Micho múltkor betett eladási listát, azon kb. 10.000/szám fogyott belőlle, ami az amcsiknál igencsak (finom fogalmazás) kevés...  de szerencsére nem lesz vége.    (biztos félnek a CW csődbeviszi a 606-ost   valahová át kell menteni az aranytojást tojó tyúkot   )

Micho:
igen... de sajnos a Pókcímeknél erősen bevett szokás, hogyha nem jól muzsikál, még átnevezik aztán meg megszűntetik   eddig is talán Tom DeFalco bácsi miatt mehetett, bár nem tudom, mennyi beleszólása van jelenleg a Marvelnél, de azért ő alapember ott, nagyon sokat letett az asztalra... és ha az újság legalább nullszaldó körül kijött, meghagyták.
hát meglátjuk  

talgaby:
Én reménykedek, talán végre...végre... Csak kiadták valamiért ezt a számot, és gondolom az nem DeFalco két szép szeme. Aaaaanyira örülnék, ha May kalandjai nem érnének véget a 100. számnál...
És mint tudjuk, a tintahal elsőnek...

Micho:

--- Idézet ---Én inkább a "the start of our second 100 issues"-ra gondoltam...
--- Idézet vége ---
én meg tudod mire gondolok  
...örüljünk, ha egy évadot kibír  
az előzőt is annyiszor de annyiszor be akarták csukni... vicces, nemrég volt itt a "Kérdés" című rész, az is ilyen majdnem becsukós volt, ha jól emléxem  talán az első ilyen, de azért folytatódott.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése