HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (212/267) > >>

Gabe:
Frissültünk:

Erőtlenül #3

regnar:
ERőtlenül 2.

Vártam a folytatást, és hamar is érkezett. Az első szám felcsigázott és itt még jobban sikerült elnyernie tetszésemet.Elég erősre sikeredett az indítás Logannel, aztán ezt csak fokozták a Peter otthonában levő vacsorával, pontosabban a papírdarabbal az asztalon! Woww. És csak folytatódott a többi "szuperhőssel". Ami nagyon tetszik a sztoriban, hogy megmutatja, hogy igazából lecsupaszítva egy szuperhős bizony érzelmileg bomlott, vagy korlátolt, vagy tűlfűtött, sok esetben pszichológia eset lenne, ha nem lenne szuperhős. Azt mondhatnám életszerű a dolog, de csak így, hogy tudjuk kik is voltak valójában ezek a hétköznapi emberek. és - legalábbis számomra - egy pillanatra sem ül le a sztori, folyamatosan jönnek a jó párbeszédek, vagy éppen meglepetések.

a kinézetre továbbra sincs semmi panaszom, jók a karakterek és a színek.

A fordítás és beírás szintén jól sikerült, sok a szöveg, és nagyon jól érthetőek és könnyen olvashatóak a mondatok.

A sztori nagyon bejön, jó választás volt belekezdeni, engem nagyon megfogott. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni a dologból, szóval abba ne hagyjátok    

d-mon:
bazz,ezeket én észre se veszem  
mindenki húzzon a chatboxba szavazni,hogy kapjunk erőtlenült!!

talgaby:
A következőt azt megsúghatom, de csak azért mert azt még én is felismertem.
A Daredevil címlapstílusában készült, és ez nem éppen véletlen. Majd az alcímre hívnám fel a figyelmet...
(Héroszok...ez tetszik...  )

Inner Circle:
Hm, itt kell kis házioltárt állítani és a gyertyák füstölőktől homályosult fényében imádkozva áldani az Erőtlenül-t számunkra eljuttató héroszokat?
Marhára tetszik! Rengeteget lehetne róla írni, de maradjunk a leg-jelentéktelenebb részletnél: hogy a címlapokon különböző Marvel-címek betűtípusa van. Eddig, ugye, Amazing és Origins (ráadásul az utóbbi egy régi címlap "áköltése")? Kíváncsi leszek a többire! :-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése