HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Tomicho Project

<< < (34/56) > >>

sevil:
Kosz, hogy eddig is csinalatatok, bar en csak az Y-t olvastam, de azt rendszeresen.

sibi:
Hm ez télleg nem túl jó hír.Egész jó ez az Y.De a lényeg hogy Preacher menjen tovább.Az a legnagyobb királyság,bezony.  

igyatok sört!

kaine:

--- Idézet ---Csak ez a sorozat esik ki, vagy a Tomicho projectnek is befellegzett?
--- Idézet vége ---
Az egész project gyenge lábakon áll sajnos.    Nemsokára elmondjuk miért. A Hulk gyakorlatilag már meg is szűnt, az Y-nal kapcsolatban annyi vígasztaljon, hogyha megcsináltuk volna a következő részt is, még sokkal jobban várnád az azutánit!     Különben még nem mondunk le róla.  
Egyedül a Preacher megy majd változatlanul tovább.
Én személy szerint a Daredevilt sajnálom a legjobban, méghozzá annyira, hogy azt egyedül folytatni fogom tovább. A mostani történet utáni még sokkal jobb lesz, bár a rajza közel se ilyen jó, de meg lehet szokni.

kihaeennem:
Hello, kaine!

Hát ez gáz...
Csak ez a sorozat esik ki, vagy a Tomicho projectnek is befellegzett?
Én örülnék, ha az Y menne tovább, és mondjuk a Hulk állna le.
Na mindegy...azért köszi, hogy eddig csináltátok.

kaine:

--- Idézet ---Ma elolvastam az Y, The Last Man új részét, szám szerint a nyolcadikat.
Remélem nem kell sokáig várni a folytatásra, mert már nem bírom sokáig...
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy most kicsit (nagyon) nagy csalódást fogok okozni, de úgy néz ki az Y története bizonytalan időre leáll.    Legalábbis úgy tűnik kiesett a Tomicho programból és amíg nem rendeződik valami, addig nem lesz folytatása. Idén már biztosan nem.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése