HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Tomicho Project

<< < (35/56) > >>

Troll:

--- Idézet ---télleg gáz van Y 8-assal.A hatos oldal linkje a nyolcasra megy

igyatok sört!
--- Idézet vége ---
Javitva...

Egyébként a témában tegnap frissítés történt.

kihaeennem:
Engem nem nagyon hatott meg az a dolog, hogy ott bűnözők élnek. Sőt, valami nagyobb durranást vártam a nagy titkolózás alapján.
Különben is, elengedték őket, akkor miért ez a nagy titkolózás?
Amúgy oké, hogy bűnözők, de az még nem jelenti azt, hogy vérengző őrültek.
Szerintem Yorick-éknak jobban kell tartaniuk az Amazonoktól, mert azok full kattantak. Bár tulajdonképpen mingy, kik kapják el, mindenhogy veszélyben van.
Az meg, hogy Y nekiállt hőzöngeni, tényleg hülye dolog, nem tudom, ebben az önmagából kifordult világban miért pont ezen lepődik meg...

Szóval az én szememben a falu lakói semmivel nem rosszabbak, mint az Amazonok.

Blue S:
Na, én is elovastam a 8. részt.

A falu története meglepett, nem gondoltam, hogy szökött fegyencek élnek benne. Ahogy nem gondoltam azt se, hogy Yorrick ennyire buta. Az meg sem fordult a fejében, hogy eltehetik őket láb alól? Élvegre, ahogy ő is mondta, ott tolvajok és bűnőzök élnek. Erre ő meg ott ordítozik. Egy ilyen idős srácból több értelmet nézek ki.

A 8. számnak is úgy lett vége, ahogy a többinek: az ember tűkön ülve várja a folytatást.  

Ha belegondolunk az Amazonok nem kis ellenféllel kerültek szembe, egy rakás szökött fegyenc (gyilkosság, fegyveresrablás) elég kemény dió lenne nekik is.  

Persze ők is megakarnak szabadulni Yorricktól, így elképzelhető, hogy a nagy vérfürdő elmarad.  

Spidáj:

--- Idézet ---A végére kiderül, mi okozta a katasztrófát?
--- Idézet vége ---
Nem azér volt a katasztrófa mer a doki nő klónozta a gyerekét és mikor +született abban a pillanatban halt + mindenki?
Szerintem a végére kiderül hogy 1-2 férfi még maradt a világon, és szerintem valami DNS-es dolog miatt élhették túl ők páran.
Vagy most valami egetverő baromságot mondok?

kihaeennem:
Hello!

Ma elolvastam az Y, The Last Man új részét, szám szerint a nyolcadikat.
Sokszor írtam már, hogy nagyon jó ez a sorozat, most is csak ezt tudodm mondani. Egy a baj. Nem tudom, meddig bírom ki folytatás nélkül  
Remélem nem kell sokáig várni a folytatásra, mert már nem bírom sokáig...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése