HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Tomicho Project

<< < (30/56) > >>

kihaeennem:

--- Idézet ---Különben meg várd meg a következő Preacher fejezetet!
--- Idézet vége ---
Várom már egy ideje...  

Spidáj:
Nekem is nagyo nteccik.
Szerintem max 1 év és elkezdik +filmesíteni.
Bár sajna nem hiszem hogy hozná a képregény színvonalát.
Mert az hatalmas.

kaine:

--- Idézet ---Az utolsó oldalnál megint rendesen ledöbbentem. Megint csak azt tudom mondani, amit mindig, nagyon várom a folytatást.
--- Idézet vége ---
Akkor biztosan jó hír, hogy már a héten lefordítottam és Recsi szerintem már be is írta, szóval elég gyorsan folytatódik majd.  

--- Idézet ---Az Y, the Last Man szerintem simán veri a Preacher-t.
--- Idézet vége ---
Majd összeeresztjük őket!  
Különben meg várd meg a következő Preacher fejezetet! Az egyik legjobb lesz szerintem.    Persze az Y is király és tényleg nagyon jól szövik a szálakat, akármi is változik a sorozatban, a történet sosem ül le.

kihaeennem:
Y, The Last Man #10

Nem találok szavakat. Hogy lehet, hogy ennek a sorozatnak minden egyes része jobb és jobb? Mikor az ember azt hiszi, nem tudnak újat mondani, mindig előrántanak valamit az ingujjból.
Már jó ideje vártam, hogy Yorick és Hős találkozzanak, ez meg is volt az előző részben. Most ezt a szálat ideiglenesen lezárták, de megint több történetszál van kibontakozóban. Nem hagyják, hogy lankadjon az olvasó figyelme
Az utolsó oldalnál megint rendesen ledöbbentem. Megint csak azt tudom mondani, amit mindig, nagyon várom a folytatást.
Ja, és még annyit, hogy a honosítás megint nagyon színvonalas, látom Recsi vette át Micho szerepét, de szinte észre sem venni a különbséget! Szóval gratulálok

Az Y, the Last Man szerintem simán veri a Preacher-t. Olvassa mindenki!

kaine:

--- Idézet ---Lehet, hogy nem itt kellene hozzaszolnom. Elolvastam az Y 9. reszet, kaine remek a forditas es a beiras. Ez a szam is tele volt meglepo fordulatokkal. Mint mindig, most is alig varom, hogy folytatodjon.
--- Idézet vége ---
Tényleg nem itt kellett volna, a 9. rész a Spidertomé, de semmi gond és köszi a dicséretet.    A folytatás hamarosan.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése