HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Tomicho Project
sevil:
--- Idézet ---Bár ide jöhetett volna egy nagy "spoiler" felirat, de most már mindegy. :
--- Idézet vége ---
Igazad van, aki meg nem olvasta a 10. szamot, attol bocsanatot kerek.
kaine:
--- Idézet ---Y, The Last Man #10
Az utolsó oldalnál megint rendesen ledöbbentem. Megint csak azt tudom mondani, amit mindig, nagyon várom a folytatást.
--- Idézet vége ---
Uh, ha ennél ledöbbentél, később mit fogsz szólni? Most olvastam el a nemrég megjelent új részeket és az egyik végén annyira ledöbbentem, hogy az eddigiek elhalványulnak hozzá képest!
kaine:
--- Idézet ---
--- Idézet ---
Különben meg várd meg a következő Preacher fejezetet!
--- Idézet vége ---
Várom már egy ideje...
--- Idézet vége ---
A fordítás Micho-nál van, csak most nehezen tud net közelébe jutni, de csinálja!
--- Idézet ---nem lehetett vona a "Cézár"-t Caesar-nak írni?
--- Idézet vége ---
Így utólag már bánom, de mindig azt vágják a fejemhez, hogy nem fordítok le mindent magyarra. Ez volt az utolsó eset!
--- Idézet ---Vajon miért maradtak életben az ürhajós fiúk?
--- Idézet vége ---
Bár ide jöhetett volna egy nagy "spoiler" felirat, de most már mindegy. Én is úgy gondolom, hogy csak a légkörben terjedt el a vírus, ők meg ugye mesterséges légkörben vannak. De már nem sokáig...
sevil:
Egyetértek az elöző hozzászólásokkal, csak annyit füznék hozzá: csak igy tovább. Mostanábban kevesebb képregényt olvasok, de ez köztük van. Vajon miért maradtak életben az ürhajós fiúk? Szerintem a légkörben van valami a férfiak ellen. Bár én az ékszer eltulajdonításra gondoltam, még az elején.
Drake:
Az Y, The Last Man most is nagyon ütősre sikerült, a 9. rész után már tűkön ültem, hogy mi lesz a folytatás. Marha jó, hogy ilyen tempóban honosítjátok - utóbbi most is remekül sikerült (csak annyit akarnék kukacoskodni, ezt is csak nagyon halkan: nem lehetett vona a "Cézár"-t Caesar-nak írni? kicsit úgy hangzik, mint egy kutya neve - vagy az eredetiben is így volt?).
Nekem az egyik kedvenc net-es képregényem lett az Y, úgyhogy nagyon örülök minden egyes újabb résznek! Hálás köszönet !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése