Szerző Téma: Fórum  (Megtekintve 233845 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fórum
« Válasz #308 Dátum: 2006. November 30., 22:18:06 »
Heh, olyan aranyos. Mint egy repülő mopsz  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 30., 22:18:20 írta Punkológus »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fórum
« Válasz #307 Dátum: 2006. November 30., 21:54:50 »
Van egy pár jó darab, de teljesen egyettértek veled. Csak az a baj, hogy most már szinte csak ezekből vannak újak. Viszont a "We are not worthy" szerintem nagyon jó.

Amúgy a Pókemberes kinek, hogy tetszik?
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 30., 21:55:35 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fórum
« Válasz #306 Dátum: 2006. November 30., 21:38:46 »
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nagyon utálom ezeket a modern, gömbölyű, csili-vili szmájlikat, a régi fajták sokkal kifejezőbbek a maguk egyszerüségében...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #305 Dátum: 2006. November 30., 20:12:45 »
Troll: Volna egy kis öteletem. Szerintem fel lehetne frissíteni a smiley tárat. Itt van pár darab ötletnek:

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #304 Dátum: 2006. November 25., 14:17:15 »
Csak én eleve az egész web-et állítottam be és ahogy mondtam az avengers szót írtam be. Így egész jó eredmény a második oldal.  

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Fórum
« Válasz #303 Dátum: 2006. November 25., 11:16:59 »
Sőt, ha az egy oldalon mutatott találatok számát átállítod 100ra, akkor már az első oldalon is mutatja!
Na de kattints erre: Google keresés: hálózsák Erre rögtön a legelső helyen hozza ki a HálóZsákot, és csak utána a különböző sportfelszerelést áruló boltokat.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #302 Dátum: 2006. November 25., 06:34:23 »
Meglepő dolgot tapasztaltam a minap. A google keresőbe beütöttem az "avengers" szót, hogy körülnézzek hátha találok valami jó képet ami még nincs meg és kb a második oldalon megakadt a szemem a következőn:  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #301 Dátum: 2006. November 23., 20:23:37 »
Idézetet írta: Schmatzy
Eltűntek a kedvenc fícsörjeim: hogy kik olvassák épp a fórumot, meg a Minden idők legaktívabb hozzászólói lista...

Nem tünt el: van egy halvány felírat a téma címe fölött:
HálóZsák>HálóZsák fórumok>a Zsák   van pl. most. Kattints a legelsőre, és minden meglesz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 23., 20:24:07 írta Gabe »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Fórum
« Válasz #300 Dátum: 2006. November 23., 20:16:25 »
Eltűntek a kedvenc fícsörjeim: hogy kik olvassák épp a fórumot, meg a Minden idők legaktívabb hozzászólói lista...

Nem elérhető Konrad

• Sólyomszem
  • *
Fórum
« Válasz #299 Dátum: 2006. November 19., 19:12:37 »
Én igazából csak a Marvel Mazsolák miatt tudom (nagyon) felületesen mi is ez az egész, de ez a banner-es dolog megtetszett. Remélem nem baj ha én is használok egy ilyen polgárháborús bannert aláírásként (ami még csak nem is marveles, csak Torgyán után gondoltam mindent szabad)?
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 20:04:03 írta Konrad »
[img]http://kepfeltoltes.hu/061118/gladys02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #298 Dátum: 2006. November 19., 19:00:05 »
Idézetet írta: talgaby
A CW a Marvel idei giganagy dobása, nagyobb, mint bármi, amit az utóbbi 40 évben csináltak a saját univerzumukkal (leszámítva azt, amikor teljesen elpusztították, de ez most mellékes). A lényege, hogy a hősök 2 táborra szakadtak, az egyiket Amerika Kapitány, a másikat Vasember vezeti.
Köszönöm az infót. Ezekszerint a szuperhősök most majd felaprítják egymást jól.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #297 Dátum: 2006. November 19., 18:34:55 »
a Cw-t ismered? a lényege, hogy a szuperhősgárda két félre szakadt, egyik tábior vezére Amerika kapitány, a másiké Vasember. És Micho-ék ezért kezdetben csináltak két bannert, egy Vasemberest, + Kapisat, és az emberek kiválaszthatták, melyiket akarják használni. Aztán megjelentek szép sorban a többi, (poénos) házi gyártmányú bannerek, (kedvencem a Torgyán Józsis) És ez is az aláírás része lett! Így (legalábbis nekem) könnyebb megkülömböztetni a fórumozókat! Részleteket megtalálod a Cw kiszolgáló-topikban itt a fórumon.

Talgaby gyorsabb volt!  
 Ha már a kérdéseknél tartunk, azt a becenév történelmét hogy kell használni? Mert ha lehet, kijavítanám a kis "g"-t nagyra
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 18:37:57 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fórum
« Válasz #296 Dátum: 2006. November 19., 18:29:35 »
A CW a Marvel idei giganagy dobása, nagyobb, mint bármi, amit az utóbbi 40 évben csináltak a saját univerzumukkal (leszámítva azt, amikor teljesen elpusztították, de ez most mellékes). A lényege, hogy a hősök 2 táborra szakadtak, az egyiket Amerika Kapitány, a másikat Vasember vezeti. Az induláskor kikerült vmelyik külföldi fórumra egy-egy banner, hogy "AmKappal vagyok" és "Vasemberrel vagyok", ezek lettek honosítva, csak, hogy ne ilyen kicsi legyen  a választék, Michoék gyártottak egy rakás karakterrrel ilyen bannereket (mint pl. ami az aláírásomban is van), az emberek meg szépen felvették maguknak, ki-ki a saját oldalválasztása és/vagy kedvenc karaktere alapján. Aztán persze jöttek a többiek is a nem annyira az eredeti CW-témába vágó vagy az azt parodizáló bannerekkel. Egy újfajta divat-dili a CW kapcsán, ha úgy tetszik.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #295 Dátum: 2006. November 19., 18:16:04 »
Nem ttiok. Csak így az olyanok, akik már olvastak vmit, nyugodtan tudnak beszélni róla úgy, hogy akik nem  olvasták, azok előtt ne lőjenek le semmi poént. Van, aki határozottan érzékeny erre és igaza is van.
Viszont attól még, hogy vki nem olvasott vmit, a többieknek joguk van beszélni róla, csak így figyelmeztetik a nem-olvasókat, hogy olyasmi jön, amit egyelőre talán nem akarnak tudni. Remélem, érthető volt...

Aha. Stimmel.   Mostmár arról is felhomályosíthatnál mi az a sok polgárhábórus banner a hozzászólások végén  ? Mielőtt valaki megkérdezné nem ugratásnak szánom a kérdést.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #294 Dátum: 2006. November 19., 18:11:44 »
Nem ttiok. Csak így az olyanok, akik már olvastak vmit, nyugodtan tudnak beszélni róla úgy, hogy akik nem  olvasták, azok előtt ne lőjenek le semmi poént. Van, aki határozottan érzékeny erre és igaza is van.
Viszont attól még, hogy vki nem olvasott vmit, a többieknek joguk van beszélni róla, csak így figyelmeztetik a nem-olvasókat, hogy olyasmi jön, amit egyelőre talán nem akarnak tudni. Remélem, érthető volt...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #293 Dátum: 2006. November 19., 17:56:52 »
Idézet
Tudja valaki mi az a Spoiler pontosan?
Mármint, hogy mit jelent? Olyan info, ami előre lelő vmilyen poént, elmondja egy történet részletét, mikor egyesek nem is olvashatták. Megvalósítása itt nagyrészt úgy megy, hogy  a fórum háttérszínére színeződik a szöveg, a KNet fórumán meg  a Code parancs lett direkt ere a célra megbuherálva.
El sem tudok ilyet képzelni. Meg azt sem, hogy mi ennek az értelme. Ha valami titok, akkor nem írom le.  Na mind1 nekem is van még mit tanulni.  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #292 Dátum: 2006. November 19., 17:53:20 »
Ez a trollos skin a legjobb szerintem, főleg a fórum lógó. Nem tudom, kinek jár érte köszönet, de
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #291 Dátum: 2006. November 19., 17:51:40 »
Idézet
Mármint, hogy mit jelent? Olyan info, ami előre lelő vmilyen poént, elmondja egy történet részletét, mikor egyesek nem is olvashatták. Megvalósítása itt nagyrészt úgy megy, hogy  a fórum háttérszínére színeződik a szöveg, a KNet fórumán meg  a Code parancs lett direkt ere a célra megbuherálva.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fórum
« Válasz #290 Dátum: 2006. November 19., 17:50:51 »
Idézet
Ez most beugratós kérdés? Ha nem akkor: spoilerbe olyan csúnya, gonosz titkokat rakunk, amikről sokan nem szeretnének tudni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #289 Dátum: 2006. November 19., 17:40:25 »
Idézetet írta: Micho
Idézet
Legyszi mondja el valaki, hogy mitol lesz korszeru egy forum.
nekem az az érzésem, hogy mint user, ezektől a modern fórumoktól nem is kapsz többet, mint avatart, hozzászólásod javítását, privát üzit, de ennyi. akik igazán nyernek az ügyön, azok a fórumüzemeltetők  hogy miért? azt majd biztos elmondják, ha nem szégyellik

Szerintem pont ez a lényeg. Mivel a neten nincsenek hangok mimika stb. helyetesíteni kell képpel f kiemeléssel dölt betűvel stb. Igaz ilyen modern fórumot még én sem láttam. Összehasonlításképpen meg lehet nézni az iwiw fórumát milyen vérszegény.  

Tényleg. Tudja valaki mi az a Spoiler pontosan?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #288 Dátum: 2006. November 19., 16:23:20 »
Egyáltalán van egyetlen ember is a fórumon, akinek van itt figyemeztetése?

Lehet, hogy SWfan már kapott egyet.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #287 Dátum: 2006. November 19., 15:52:32 »
Egyáltalán van egyetlen ember is a fórumon, akinek van itt figyemeztetése?

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #286 Dátum: 2006. November 19., 15:43:07 »
Fuhhh, akkor megnyugodtam.Kösz a felvilágosítást.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #285 Dátum: 2006. November 19., 15:40:40 »
Mindenki alatt van, de mindenki csak a sajátját látja. A 0% az a jó. Ha elkezdene emelkedni akkor lenne gáz (100% = csáó).

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #284 Dátum: 2006. November 19., 15:10:43 »
Fontos kérdésem volna!
Mért van a a nevem és adataim alatt az a "figyelmeztetések" skála?Csináltam valami rosszat?És mikor és hol,mert nekem nemszólt senki.Plusz ott van, de 0%-on van.Ez csak most tűnt fel nekem, de lehet,hogy már régebben is ott volt?Valaki magyarázza meg lécci.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 15:11:42 írta Ryder »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #283 Dátum: 2006. November 18., 19:30:40 »
Nekem csak az a bajom, hogy nem minden skin-nél látszanak a korsók. Ki lehet ezt majd javítani? Előre is kösz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fórum
« Válasz #282 Dátum: 2006. November 18., 01:27:34 »
Egész jó ez a skin. Szép.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #281 Dátum: 2006. November 17., 14:46:04 »
Maga az oldal desing-je is változni fog? Marad a fekete háttér? Nem tudok más jó szót mondani rá, szerintem így feketén "meghitt". A képregény-neten pl. pont azt nem szeretem, hogy a fehér háttér miatt olyan steril, személytelen!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #280 Dátum: 2006. November 17., 14:00:38 »
Ez az Orange Skin nagyon jóóóóó!!!  

Nem elérhető tlof

• Indiana Jones
  • *
    • http://tlof.hu
Fórum
« Válasz #279 Dátum: 2006. November 17., 13:59:01 »
Nekem most ez a narancs sárgás bejön, A másik kettőn még dolgozom.

Ha valaki ért PS -hez akkor van egy gif-em aminek átlátszó hátteret kellene csinálni...