Szerző Téma: Fórum  (Megtekintve 233189 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fórum
« Válasz #248 Dátum: 2006. November 11., 21:57:20 »
Szerintem a CW sörözőbe fog jönni. Elvégre az ugyis egy jó hangulatú offtopik. Ott lehet dumálni mindenől, kötetlenül.

A havi képregény topik is meglesz, de azt is Micho csinálta (admin jogok kellenek hozzá, de valakit kinevezünk, vagy valami ilyesmi), de már alakul. Némi átszervezés lesz, igazodva a Paninihez: Rozsi meg az F4 repül (sajnos.).

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #247 Dátum: 2006. November 11., 21:41:23 »
Sziasztok, ha jól tudom, a héten elvileg bejelentkezik Micho is. Lehet tudni, hogy majd melyik topikba ír?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fórum
« Válasz #246 Dátum: 2006. November 11., 20:57:32 »
Ejnye kaine, nem szabad követelőzni  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fórum
« Válasz #245 Dátum: 2006. November 11., 20:56:35 »
Ha mindenki nagyon-nagyon jó lesz...
(Nme mintha nem volna legalább kettő másik ebben a témában...)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fórum
« Válasz #244 Dátum: 2006. November 11., 20:54:48 »
Visszakapjuk a havi képregényről szóló fórumot is?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #243 Dátum: 2006. November 11., 18:54:45 »
Idézet
No, mindegy azért köszi, legalább már nem kell folyton Gabe vicceit olvasnom, ha megnézem a Hzs fórumot.
Mázlista.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #242 Dátum: 2006. November 11., 18:45:31 »

Egyébként pedig töröld a gyorsítótárat. Vagy passz...

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Fórum
« Válasz #241 Dátum: 2006. November 11., 18:39:54 »
most mi van? ha a főmenüből jövök a fórumra, akkor nem is látom ezeket a topikokat, pedig itt vannak teljes popájukban. No, mindegy azért köszi, legalább már nem kell folyton Gabe vicceit olvasnom, ha megnézem a Hzs fórumot.  (bocs)

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #240 Dátum: 2006. November 03., 13:04:12 »
Idézet
Idézet
Én átérzem a dolgot, csak A: Így azzal is kiszúrtok, akik fórumoztak, B: azok, pedig aki nem fórumoztak, amikor még volt képregény, ezután pláne nem fognak. Szerintem ez hibás döntés, de a ti dolgotok! Amúgy meg szerintem gyanús ez a megszűnési hullám, nem valami más van a háttérben?
Lehetne konkrétan tudni a megszünő/szünetelő oldalak listáját?
 Hali! Az x-fanzinere meg a Spidertomra (oké, az nem szűnt meg, csak a letöltés), meg a comicsmaniara (mondjuk, azt nem tudom, az mióta nincs) gondoltam!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Vini

• Mulder ügynök
  • *
Fórum
« Válasz #239 Dátum: 2006. November 03., 13:01:00 »
Sziasztok!

Elég vegyes érzelmek kavarognak bennem a szüneteltetéssel kapcsolatban. Ennek egyetlen célja a figyelemfelkeltés lehet. Ha nem így lenne, "az oldal nem található" üzenet várt volna bennünket. Megvallom őszintén, hogy miután megszünt a Spidertom, mint fordítással foglalkozó oldal, (számomra) első helyre léptetek. Ez az az oldal, ahol nyáron szabi után visszatérve, levegőt nem kaptam a publikált lapok mennyiségétől. Még előttem van az áprilisi tréfátok, illetve a többi kedvesség, amit csak itt kapott meg az olvasó. De így hogy a XFANZINE beijesztett minket, kicsit furcsán csattan a dolog, hogy ti is bejelentitek: szüneteltettek. Ha ez egy hónap múlva jelenik meg (vagy két hete)... de így egy kicsit furcsa.

Szívetek joga, hiszen nagyon sok munkátok fekszik benne. Nagyon sajnálnám, ha nem járhatnék ide többet olvasgatni.

Ha mégis bezártok, mindenkinek sok sikert kívánok az élet más területén!

Üdv!

Vini

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #238 Dátum: 2006. November 03., 12:57:21 »
Idézet
Én átérzem a dolgot, csak A: Így azzal is kiszúrtok, akik fórumoztak, B: azok, pedig aki nem fórumoztak, amikor még volt képregény, ezután pláne nem fognak. Szerintem ez hibás döntés, de a ti dolgotok! Amúgy meg szerintem gyanús ez a megszűnési hullám, nem valami más van a háttérben?
Lehetne konkrétan tudni a megszünő/szünetelő oldalak listáját?

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fórum
« Válasz #237 Dátum: 2006. November 03., 12:55:41 »
Az én véleményem a következő:
Engem speciel meglepett a leállítás gondolata, mármint az ok miatt. Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben két reagálást is beírtam (az egyik egy hiba volt, a másik egy vélemény, ha jól emlékszem személy szerint Dórikának címezve. Egyikre sem érkezett reakció. Ez persze még nem lenne baj de ebből én nem arra következtetek, hogy a honosítók másra sem várnak csak beírásra hanem arra, hogy van elég dolguk semmint az általam felvetett hibákkal foglalkozni ill. véleményemet elolvasni.

A másik probléma szvsz. A képregény mit hobbi speciális jellegéből adódik. Nevezetesen az, hogy míg más hobbiknál a közös tevékenység összehozza az embereket és témát ad nekik (mennyi halat fogtál, milyen kipufogó van a kocsidban, elcserélem veled a bélyeget stb. a képregénynél ilyen nagyon nincs. Elméletileg lehetne, hogy a történetből kiindulva az emberek megtárgyalnak egy bizonyos történelmi eseményt, filmeket elemeznek vagy szuperhősök esetében kártyákat, gyűjtenek de, ilyenről én nem tudok. (ezt a szúperhősök/komolyabb témák arányának tudom be az elöbbiek javára)Így a fórumon megmarad a véleményezés, ami a hozzászólások arányával egyre sablonosabbá válik (tetszett hurrá, nem tetszett fúj stb.); ill. a honosítók kicserélik tapasztalataikat.

A fórum használhatóságáról annyi, hogy szerintem nem bonyolultabb, mint akármelyik fórum. Persze ha több helyről jön ilyen vélemény érdemes ráfigyelni és foglalkozni vele. Elhangzott itt az is, hogy a „letöltés”-t mindenki megtalálja. Ezt személyes tapasztalatomból cáfolnám. Mivel én regisztrálásom előtt már egy fél évvel ismertem ezt az oldalt de mivel letölteni csak egyesével (!) tudtam a képeket, ezért hagytam a fenébe. Csak, miután a képregény.net-en megismertem a flash get féle gyors módszert regisztráltam itt. Mindettől függetlenül kizártnak tartom, hogy ezért volt a visszajelzésnek alacsony száma.

És még egy dolog: Arra gondolom már a tisztelt honosítók is, rájöttek, hogy a közjóért meg a kultúráért önzetlenül tenni rendkívül hálátlan és keserű dolog. Nyilván ha egyszer születik majd egy tanulmány a magyarországi képregényekről a ti nevetek is bele fog kerülni ám ez sovány vigasz. Ti elkezdtetek anno vmit ami sok embernek, tetszik valószínűleg úgy, hogy nem tudtátok mekkora terhet raktok a vállatokra, és most érezhetitek úgy, hogy a fogadtatás nem áll arányban a befektetett munkával. Rokonszenvet egyrészt a képregények iránti szeretetből másrészt azért érzek, mert én is tagja vagyok egy kórusnak, ahol sok hozzátok/hozzánk hasonló javíthatatlan álmodozó van. Betanuljuk  a darabokat, megszerezzük cd-n, kottát másolunk, kibéreljük a Zeneakadémia nagytermét, és a szólistákat, majd előadjuk az általunk meghívott embereknek. Közben reménykedünk, hogy mullszaldóra kijön az egész de, mindig örülünk ha egy mű megszólal. Más nem csinálja meg helyettünk.Helyetettek sem fogja.A legfurcsább az egészben, hogy van aki már 50 éve jár és meg sem kérdőjelezi az egésznek az értelmét.
   Végezetül csak annyit mondanék: Minden ilyen jótékony tevékenységnek ez a sorsa, hogy az életrehivói bármikor a hóhéraivá is válhatnak. Én elfogadom az oldal jövőjét illetően akármilyen döntést is hoztok. Ha esetleg tartós lenne a szünet az eddigi munkáitokat megköszönöm!

hegyitomi

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fórum
« Válasz #236 Dátum: 2006. November 03., 12:16:03 »
Hova zarándokoljunk hogy döntéseteket megmásítsátok ? Vagy mit csináljunk ????

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Fórum
« Válasz #235 Dátum: 2006. November 03., 12:14:35 »
Idézet
Csak nézd meg azon oldalakat, amik központi magja a FORUm.
A Comix Art is ilyen, és még annyian se fórumoznak, mint itt. Az egész fórumunk nincs akkora, mint itt mondjuk a Ciwil War topik.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fórum
« Válasz #234 Dátum: 2006. November 03., 12:12:01 »
Legalább afórumok maradjanak !

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #233 Dátum: 2006. November 03., 12:07:49 »
Idézet
Idézet
Addig amíg le nem állítjuk a fórumot is, igen.
na ennek aztán végképp sok értelme lenne...
Ne féljetek, egy topic mindenképp marad. Oda elférnek a "méltató" mondatok.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
Fórum
« Válasz #232 Dátum: 2006. November 03., 12:05:48 »
Idézet

Szerintem értelmetlen lépés lenne, nem lenne hol megbeszélni az oldallal kapcsolatos dolgokat ebben a "rendkívüli" helyzetben, ha már se az oldal, se a fórum nem funkcionálna.
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #231 Dátum: 2006. November 03., 12:04:05 »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Fórum
« Válasz #230 Dátum: 2006. November 03., 12:02:40 »
Idézet
na ennek aztán végképp sok értelme lenne...

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
Fórum
« Válasz #229 Dátum: 2006. November 03., 12:01:39 »
Idézet
Bocs, srácok, de ezt nem veszem be.

Nem mentegetőzés akart lenni, csak valahogy furának találtam a másik fórumba jutást a hozzászólás elküldése után.
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #228 Dátum: 2006. November 03., 11:51:45 »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fórum
« Válasz #227 Dátum: 2006. November 03., 11:47:37 »
Viszamenőleg véleményezni lehet ?  

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fórum
« Válasz #226 Dátum: 2006. November 03., 11:32:22 »
Idézet
Most minden letöltési lehetőség is szünetel ?
Igen.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fórum
« Válasz #225 Dátum: 2006. November 03., 11:30:34 »
Talgaby:
Elnézést ha esetleg ingerültté tettünk, de sajnos magyar szokás az eső után köpönyeg, és tényleg csak akkor értékelünk valamit ha az már nincs többé.

Most minden letöltési lehetőség is szünetel ?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #224 Dátum: 2006. November 03., 11:24:37 »
Nincs konkrét szám. Csak az, amikor egy adott topicban két egymást követő hsz az adott drissek bejelentése, nem picit rosszul esik a honosítóinak...
Annyit várunk csak el, hogy ha vkinek tetszik egy képregény, írjon róla egy kicsit. Hogy tudhassuk, kinek mi tetszik, mennyire tetszik, miért tetszik. Nem kötelező a (megboldogult?) regnar-féle oldalnegyedelősdi, de 3 sorba senki se rokkan bele. Nem is kell mindenkinek mindenről...nem is várjuk el. De van akkora a választék, hogy mindenki találhat magának legalább egy olyan sorozatot, amiről írkálhatna.

Huh, most megyek, kicsit lehűtöm magam. Majd este megint megnézem, mi a helyzet...

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fórum
« Válasz #223 Dátum: 2006. November 03., 11:09:21 »
És amig csak az történik amit kiírtatok "bizonytalan ideig" addig nincs is gond. A szívünk akkor fog megszakadni, ha a "closed" felirat jelenik meg. Még mindig él a kérdés, mi lett volna az elvárt visszajelzés szám ?
Egyébként megértelek titeket.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Fórum
« Válasz #222 Dátum: 2006. November 03., 11:06:57 »
Remélem nem a próféta szól belőled talgaby...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fórum
« Válasz #221 Dátum: 2006. November 03., 10:53:42 »
Közelébe sincs a rekordnak... és majd pár nap múlva garantáltan kongani fog az egész. A vicc meg az lesz, hogy mi tényleg komolyan gondoltuk, amit a főoldalra írtunk...

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Fórum
« Válasz #220 Dátum: 2006. November 03., 10:41:38 »
Nézzétek meg mennyien vannak a fórumban! Ennyi nevet egyszerre sosem láttam itt!!! :D:D:D:D

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Fórum
« Válasz #219 Dátum: 2006. November 03., 10:38:33 »
Akkor most ide is firkantok valamit

Aki nagyon akar visszajelezni a srácoknak, az tud!!! Ez alól nincs kifogás...