HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
kihaeennem:
Hello!
Gratulálok az új fórumhoz!
Egyetlen apró megjegyzésem van a 'korszerű fórum' vitához.
Tök mindegy, milyen modern a fórum, milyenek a smiley-k, az a lényeg, hogy minél többen írjanak bele.
Persze kellenek a szabályok is, de ha minden apróságért hurrog a moderátor, elmegy a kedvem az irogatástól és úgy elhúzok, mint a vadlibák...
Micho:
--- Idézet ---Legyszi mondja el valaki, hogy mitol lesz korszeru egy forum.
--- Idézet vége ---
nekem az az érzésem, hogy mint user, ezektől a modern fórumoktól nem is kapsz többet, mint avatart, hozzászólásod javítását, privát üzit, de ennyi. akik igazán nyernek az ügyön, azok a fórumüzemeltetők hogy miért? azt majd biztos elmondják, ha nem szégyellik
Pedro:
Volt ez a pengevaltas a modern forumrendszerekrol...
Legyszi mondja el valaki, hogy mitol lesz korszeru egy forum.
En minimal felhasznalo vagyok, elvagyok a sima szoveggel. Persze jo, ha lehet javitani, szoveget formazni, linkelni, de tobbre nekem nincs szuksegem.
Pl. egy ket aprosagtol eltekintve fogalmam sincs, mitol lett jobb KN-es forum, miert kellett lecserelni.
öreg pajtás:
--- Idézet ---Nem lehetne megcsinálni úgy a topiclistát, mint régen? Engem pl marhára idegesít, hogy nem látom egyszerre az összeset, és lépkednem kell oldalak közt.
--- Idézet vége ---
Nem.
Azért olyan sokat nem kell lépkedned, hisz a lehető legszűkebbre vannak véve a kategóriák és a topikok.
VTomi:
Nem lehetne megcsinálni úgy a topiclistát, mint régen? Engem pl marhára idegesít, hogy nem látom egyszerre az összeset, és lépkednem kell oldalak közt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése