HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (148/152) > >>

Spidáj:
Ez?:  :fanboy:
Soha  
Egyébként 15 -öt lehet
Mondjuk igaz hogyha sokat használjuk oda az értelme
de állati jól néz ki mikor 10 ilyen kis fej 1szerre rázódik     :fanboy:

öreg pajtás:

--- Idézet ---Nem, nem fenyegetésnek szántam, sőt, nem is célzgatni akartam, mielőtt valaki félreértené. Csupán leírtam a véleményem arról, milyen egy jó fórum.
--- Idézet vége ---

no harm was done    és egyet is értek az elméleteddel.

--- Idézet ---Meg van határozva, hogy egy hozzászólásban hány smiley-t lehet beszúrni? Ha igen, mennyit?
--- Idézet vége ---
Elvileg ebben a csodafórumban meghatároztam a számot, de úgy tűnik, a fórumlakók át tudtak verni, mert pár topikban igen sok szmájlit fedezhetsz fel egy hozzászóláson belül. picit segítek:  

:fanboy:  

ő nagyon népszerű, de félek, ha sokszor elsütik, elveszti a "jelentőségét" is

jah, és ha nevemen akarsz szólítani, hívj Adminának. már az aláírásomban is szerepel

de Porthos! most látom csak mit művelsz...  

Spidáj:
:fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  
Ennyit biztos és több nem is kell  
Ennyi pont király  :fanboy:

IMÁDOM EZT A SMILET     :fanboy:  
Ok abba hagyom  

kihaeennem:
Hello Admina Monroe!  

Nem, nem fenyegetésnek szántam, sőt, nem is célzgatni akartam, mielőtt valaki félreértené. Csupán leírtam a véleményem arról, milyen egy jó fórum.

Ja, és egy kérdés:
Meg van határozva, hogy egy hozzászólásban hány smiley-t lehet beszúrni? Ha igen, mennyit?

öreg pajtás:

--- Idézet ---Persze kellenek a szabályok is, de ha minden apróságért hurrog a moderátor, elmegy a kedvem az irogatástól és úgy elhúzok, mint a vadlibák...
--- Idézet vége ---
Szia kihaeennem, üdvözöllek nálunk, remélem ezt nem fenyegetésnek szántad  
Én vagyok itt az a személy, aki felügyeli a fórum dolgait, hogy minden rendben menjen. Elsődlegesen kítűzött célom, hogy a fórumozók jól érezzék magukat, és minél többet írjanak, a megfelelő témákban. (erre az egyre eléggé odafigyelek, hisz ha van valaminek nyitva téma, akkor miért ne ott follyon róla a beszélgetés?) apróságokba nem fogok beleszólni/kötni, csak néha itt-ott megjelenek, ha látok némi helyreigazítani valót. Mint eddig is, próbálok minél finomabb lenni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése