HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
Spidáj:
Ez?: :fanboy:
Soha
Egyébként 15 -öt lehet
Mondjuk igaz hogyha sokat használjuk oda az értelme
de állati jól néz ki mikor 10 ilyen kis fej 1szerre rázódik :fanboy:
öreg pajtás:
--- Idézet ---Nem, nem fenyegetésnek szántam, sőt, nem is célzgatni akartam, mielőtt valaki félreértené. Csupán leírtam a véleményem arról, milyen egy jó fórum.
--- Idézet vége ---
no harm was done és egyet is értek az elméleteddel.
--- Idézet ---Meg van határozva, hogy egy hozzászólásban hány smiley-t lehet beszúrni? Ha igen, mennyit?
--- Idézet vége ---
Elvileg ebben a csodafórumban meghatároztam a számot, de úgy tűnik, a fórumlakók át tudtak verni, mert pár topikban igen sok szmájlit fedezhetsz fel egy hozzászóláson belül. picit segítek:
:fanboy:
ő nagyon népszerű, de félek, ha sokszor elsütik, elveszti a "jelentőségét" is
jah, és ha nevemen akarsz szólítani, hívj Adminának. már az aláírásomban is szerepel
de Porthos! most látom csak mit művelsz...
Spidáj:
:fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy:
Ennyit biztos és több nem is kell
Ennyi pont király :fanboy:
IMÁDOM EZT A SMILET :fanboy:
Ok abba hagyom
kihaeennem:
Hello Admina Monroe!
Nem, nem fenyegetésnek szántam, sőt, nem is célzgatni akartam, mielőtt valaki félreértené. Csupán leírtam a véleményem arról, milyen egy jó fórum.
Ja, és egy kérdés:
Meg van határozva, hogy egy hozzászólásban hány smiley-t lehet beszúrni? Ha igen, mennyit?
öreg pajtás:
--- Idézet ---Persze kellenek a szabályok is, de ha minden apróságért hurrog a moderátor, elmegy a kedvem az irogatástól és úgy elhúzok, mint a vadlibák...
--- Idézet vége ---
Szia kihaeennem, üdvözöllek nálunk, remélem ezt nem fenyegetésnek szántad
Én vagyok itt az a személy, aki felügyeli a fórum dolgait, hogy minden rendben menjen. Elsődlegesen kítűzött célom, hogy a fórumozók jól érezzék magukat, és minél többet írjanak, a megfelelő témákban. (erre az egyre eléggé odafigyelek, hisz ha van valaminek nyitva téma, akkor miért ne ott follyon róla a beszélgetés?) apróságokba nem fogok beleszólni/kötni, csak néha itt-ott megjelenek, ha látok némi helyreigazítani valót. Mint eddig is, próbálok minél finomabb lenni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése