HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
Predash:
Srácok, a fórum miért nem akarja megadni nekem azt az örömet, hogy egy témát elolvasottá tegyek?
Egyszerűen ah 237571283567823465782367856237865485-szor kattintok egy topicra, és vissza, a fórum ugyanúgy jelzi, mitnha új hozzászólások lennének benne.
Sepi:
Pedig egyszerű. Rkattintasz arra a képregényre amit szeretnél, aztán van ott egy kis villodzó link "letöltés" néven a kis képek felett. Ha arra rámész, akkor egy kis ablakban megnyilnak a képek közvetlen linkjei, és ezeket egy letöltésvezérlő programmal (pl FlashGet) le tudod tölteni. Vagy pedig a hosszabb mód, hogy egyenként rákattintasz a letölteni kívánt képregényre és egyesével lemented.
Spiler:
Sziasztok!
Újonc lennék errefelé. Szeretnék képregényt letölteni, de megakadtam és leírást sem találtam. Lehet, nem vagyok elég figyelmes, de segítésget megköszönöm!
erwinke:
--- Idézetet írta: Micho ---erwinke lett az 500. fórumlakó
kapott egy szép aláírást:
--- Idézet vége ---
Köszönöm!
Gabe:
Nem jeleníti meg újként, sőt, ha nem pipálod ki a szerkesztéskor a "hozzáadjuk hogy szerkesztve..." opciót, akkor olyan mintha eleve azt írtad volna (szvsz ha azt akarod, hogy lássák, hogy szerkesztve lett, akkor pipáld ki).
Régebben ha floodoltál, akkor a fórummotor egybetette a két postot. Ezt mondjuk nem értem, hogy miért vették ki...
Lektor: szerintem lehetne olyat is, hogy külön topik minden képregénynek (részenként), ha meg már javítva lett, akkor törölni az adott topikot. Tök jól át lehetne látni, de szerintem ez az ötlet nem fogja elnyerni a tagok tetszését
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése