HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (68/152) > >>

talgaby:
Ha az Új hozzászólásokból indulva nyitogatod minden fülre a témákat, akkor ez tényleg előfordulhat. Én a Knetet olvasom így, és nekem is ott a témák háromnegyede főoldalról visszamenve olvasatlannak van jelölve, míg Új hsz-keresésben olvasottnak. Szerintem a fórummotorban lesz valami, a privát üzenetküldő is mindkét oldalon ugyanabban a hibában szenved (ha vkit felrak az ember a levlistára, attól blokkol minden üzenetet, meg néha egyszerűen magától kikapcsolja pár ember üzenetküldőjét, manuálisan kell visszaállítani...)

Predash:
Dehogy.  
Simán a tartalomjegyzékre, vagy az adott témára kattintok, mint minden más fórumon.
De egyébként jó lesz az Összes téma megjelölése olvasottként-gomb, csak eddig nem láttam sehol.  

Sepi:
A Kneten sokminden máshogy van.  De egy kérdés: hogyan próbálsz meg visszalépni a topikokból? Ugye nem a böngészőnek a Vissza nyilával? Mert akkor azért nem jelöli be neked automatikusan olvasottnak az adott topikot.

Predash:
(Ugyanilyen gomb egyébként található a főoldalon alul is, és az is minden létező témát olvasottnak jelöl.)

Nabasszus köszi, ezt nem találtam eddig.
Egyébként témán belül meg nem megy, mert valamiért nem nyílik le a beállítsok fül. Pedig Kneten működik.

talgaby:
Úgy is, hogy megvárod, hogy betöltse az egész oldalt?
A legutolsó tippem az, hogy használd az Új hozzászólásokat felül, ott a témák listája fölött lesz egy gomb, hogy "megjelölés olvasottként". Bár ezt persze csak akkor érdemes, ha elolvastad a téged érintőket.
(Ugyanilyen gomb egyébként található a főoldalon alul is, és az is minden létező témát olvasottnak jelöl.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése