HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (44/152) > >>

zozi56:
Egy mezőt átneveztem a profilbeállításokban, hogy ne legyen összekeverhető. Az "egyedi profilinformáció" mezőbe (ez volt régebben "titulus") írhattok bármit, amit szeretnétek, hogy a profilotok megtekintésekor látszódjon, az "egyedi titulushoz" pedig olyan szöveget, ami a fórumon, a hozzászólásaitok mellett látszik.

Sepi:

--- Idézetet írta: Nitro - 2010. Január 08., 17:39:16 ---Az avataromat majd elküldöm még egyszer, hogy ne a 64*64-est kelljen nagyítani 80*80-ra. Kinek küldjem?

--- Idézet vége ---
Nem kell elküldeni, fel tudod tölteni az avatar beállításoknál.  ;)

zozi56:
Admin eddig sem voltál, csak... elég bő volt a jogköröd. ;)

Avatart tölthetsz fel magadnak, a titulust pedig az "egyedi titulus" mezőhöz írd, ne a "titulus"-hoz. Majd megcsinálom, hogy csak az egyik látszódjon.

Nitro:
Hoppá, most veszem észre, hogy ebben a fórumban már nem vagyok admin. Nem baj, úgyse adminkodtam semmit.  :lol:

Hoppá2: azt meg csak most veszem észre, hogy eltűnt az avatarom, és a titulusom sem sikerült beállítanom, pedig ki van töltve. Ez vajon miért van?  :headscratch:
Az avataromat majd elküldöm még egyszer, hogy ne a 64*64-est kelljen nagyítani 80*80-ra. Kinek küldjem?

Genzo:
az egyedi rang nagyon jó ötlet, már csak ki kell találjak valami jót :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése