HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (43/152) > >>

zozi56:
Szia!

Köszi szépen a kedves szavakat, jól esik. Ha egyszer lenne egy válogatás az olvasók visszajelzéseiből, akkor ezt tuti beletenném.

Z

Vini:
Sziasztok!

Nekem tetszik az új fórum! Bár megmondom őszíntén, hogy ezen az oldalon - mióta csak először ide tévedtem (az pedig nem teganp volt) - mindíg is fontos helyet foglalt el az igényesség. Meg kell mondjam, nekem nagyon bejön ez a stílus. Ez a színösszeállítás, pedig (szerintem) már szorosan összefonódott a HálóZsákkal. Mondjuk, igazából bármilyen felület köszönne vissza a halozsak.hu betöltése után, én tuti ugyanúgy szeretnék ide járni, mint most. Érdekes, hogy Ti hobbiból profibb munkát végeztek, mint egyes cégek, komoly pénzekért... és mindezt (gondolom) saját, illetve nem utolsó sorban mi, olvasók szórakorztatása érdekében.

Hálásan köszönöm minden közreműködőnek az eddigi (a 2009-es év bő termését különösképpen), illetve minden egyes jövendő munkát.

Üdv!

Vini

Wearwolfff:
bejövős, csak szokatlan.

Elsőre nem engedett be, viszont alulra kiírta, hogy aktív voltam. Másodikra beengedett.

A dátumnak a hozzászólásoknál nem keskeny az a div?  A régebbieknél amikor már hónapot is kiír akkor az óra perc már új sorba kerül. Nam gáz csak furi.

Sepi:
Egyébként akik még csak ismerkednek az új fórummal, ajánlom a súgó elolvasását (a felső menüben megtaláljátok). Ennek a fórummotornak kivételesen ó a súgója, képekkel illusztrál mindent, és sok hasznos dolgot megtaláltok benne, és nem utolsó sorban magyar nylevű az is. ;)

dr samson:

--- Idézet ---Hoppá, most veszem észre, hogy ebben a fórumban már nem vagyok admin. Nem baj, úgyse adminkodtam semmit. 
--- Idézet vége ---

Hát, az igazság az, hogy nem szeretünk téged, és ezért csökkentettük a jogköreidet... ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése