Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 442642 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #399 Dátum: 2006. Június 22., 19:19:11 »
Idézet
viszont ha nem kukucskálod meg az eredetit, önmagában talán ugyanolyan bohókás a felirat, csak más
Nincs is vele semmi baj, csak jót sem írhatok ám mindig.  

Idézet
miközben olvasol esetleg jegyzetelhethetsz magadban és majd bemásolod
Minden vélemény írás elött jegyzetelek, szóval ez nem lesz új. Ha meg nem tudok a játékba bekerülni, akkor sem jön el a világvége, több is veszett Mohácsnál, katona dolog, nem fogom az egereket itatni, meg ilyenek

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #398 Dátum: 2006. Június 22., 19:12:30 »
Idézet
Háháhá én is itt vagyok, nem kell agódni, csak az éretségim miatt mással voltam elfoglalva.
hurrá    

és aláírom az igazolásod

Idézet
A fordítás és a beírás is jó volt, bár a boritón jobb lett volna találni egy hasonló betütípust a Zöld Manci nevéhez, mint az eredeti.

hát amennyi idő erre a képregényre jutott... sajna nem tudtam több időt szánni a betűkeresésre... (egyébként sztem ez nem hivatalos betűtípus, hanem rajzolva van, én meg nem tok rajzolni   ) viszont ha nem kukucskálod meg az eredetit, önmagában talán ugyanolyan bohókás a felirat, csak más
kösz a véleményt, ezzel akkor téged is a játékban üdvözölhetünk? (még legalább 8 véleményt kell alkodtnod vasárnapig. esetleg javasolhatom az időszűke miatt, hogy a többrészesekről ne egyenként emlékezz meg, hanem egyben az egészről, miközben olvasol esetleg jegyzetelhetsz magadban és majd bemásolod  )

SZERK.:

Idézet
de voltak olyan változtatások is amit nem értettem igazán: miért Shady Glen-ben lakik May néni?? Vagy ki a bánat ez a Norma Osborn?

ezek sztem csak a rajzfilm miatt voltak kitalálva, de esetleg Joruto többet tud róla, ő fordította  annyira én is emléxem, hogy a ház igazából egy hiper-szuper rejtekhely volt, ami egy gombnyomásra átlalakult a 3 hős főhadiszállásává, mindenféle computerekkel, és gondolom, ezt nem akarták Forest Hills-szel megcsinálni  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 19:19:22 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #397 Dátum: 2006. Június 22., 19:05:15 »
Háháhá én is itt vagyok, nem kell agódni, csak az éretségim miatt mással voltam elfoglalva.

Pókember és az ő feletébb csodálatos barátai

Ezt én is néztem annak idején és szerettem is. Bár általában egy kukott sem értettem belőle, hisz én is kölyök koromban a német adókat bámultam kora hajnaltól, főleg szombaton, mert vasárnap mindig csak "hülye" rajzfilmek voltak emlékeim szerint. Azt például soha sem értettem, hogy ez a 3 delikvens miként is került egy csapatba, arról meg gőzöm sem volt, hogy Tűzcsillag ki a búbánat (az rémlet, hogy Bobby egy x) De oly mindegy volt, hisz akkori szemmel nagyon jó kis rajzfilm volt, én szerettem. Ezért már előre meg is bocsátottam neki minden hibáját. Egyébként ez a képregény nagyon jól eltalálta a rajzfilm hangulatát (hamár a rajzfilm nem találta el a képregényét). Erre a részre nem emlékszem, de a rajzbéli megvalósítás el van találva, főleg akkor jött át nagyon, mikor póki ugráll el a manó lövései elöll és nincs háttér. Voltak érdekes dolgok a képregényben. Például mindjárt az elején a karakterek bemutatása vicces volt "a legtüzesebb lány mind közül"  és az ember ne gondoljon rosszra. De azért legalább a Marvel sem vette vérkomolyan a dolgot, szerintem ők sem sírták tele a zsebkendőjüket, mikor meg kellett szűntetni a sorozatot. de voltak olyan változtatások is amit nem értettem igazán: miért Shady Glen-ben lakik May néni?? Vagy ki a bánat ez a Norma Osborn? Volt ebben egyáltalán Harry? Egy valami volt csak ami igazán nem tetszett és az a kutya volt. Mikor megláttam, akkor az első gondolatom az volt, hogy istenem mi ez a vakarcs? Volt pár megmosolyogni való dolog, de ez inkább csak a rajzfilmfílinget hozta át. A szuperhős bál, abban is a kövér pókember nagyon kegyetlenül nézett ki, vagy, hogy mindenkit zöldé kell változtatni nagy orral és füllel  ez azért már tényleg a kegyetlenség netovábbja.  Az hogy jégember keresi a damilokat a szabad utcán,inkább volt fájdalmas, mint vicces, de az sem semmi amikor a Manó csapdát állít. (Egy kis madzagra bombát kötözni, teremtőm ne bánts  ) A fordítás és a beírás is jó volt, bár a boritón jobb lett volna találni egy hasonló betütípust a Zöld Manci nevéhez, mint az eredeti. Engem ezzel nagyon sikerült megörvendeztetnetek.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #396 Dátum: 2006. Június 22., 17:59:13 »
Idézet
U.I.Milyen szétszórt és feledékeny vagyok. Még meg sem köszöntem a Voltron rajzfilmet, már a gépen figyel, ha lesz időm mindenképpen megnézem 
jó volt a vélemény, és jó szórakozást a rajzfilmhez... most már te is a kalapban vagy

FÓRUMJÁTÉK    T Á B L Á Z A T (0622)

eddig 7 ember közül sorsolunk. kicsit fáj a szívem... jobban elviseltem volna, ha mondjuk 50 ember közül húzunk, mert így a jelenlegi állás szerint a kieső két korrekt véleményező nem jut ajándékhoz, akik szintén nagyon megérdemelnék.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 18:27:40 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #395 Dátum: 2006. Június 22., 17:39:51 »
Kissé megkésve, de folyamatos lelkesedéssel végre jutott időm az Űrszellemre, legalábbis az első számra. Ilyenkor vizsgaidőszakban nem csak a diák terhelt  

Űrszellem 1/5

Amikor kikerült az oldalra már belekukkantottam, és egyből láttam, hogy tetszeni fog a dolog, legalábbis a grafika elsőre megfogott. Aztán szép lassan kiderült, hogy a történet is jóra sikeredett.
Magát a rajzfilmet nem tudom, hogy ismertem-e van valamilyen homályos emlék, de nem biztos, hogy jól emlékszem.

Borító.  ha látnám egy képregényboltban, biztosan megakadna rajta a szemem. Nagyon figyelemfelkeltő az erőteljes kontúrú figura, szinte már realisztikus, fotószerű kinézettel. A magyar űrszellem felirat jól sikerült, az angollal már nem vagyok így kibékülve, szerintem a Ghost szó betűtípusa ne migazán illik a kép "merev, feszített" jól körülhatárolt stílusához. A színek nagyon jók, és határozottak, de a vetődő kék színnel nem tudtam mit kezdeni, ugyanis nem egyértelmű a forrás, szerintem vannak benne következetlenségek.

Képregény. Ennél a képregénynél nem sajnálom, hogy nem hagyták meg az eredeti kinézetet. Az egész vibrál. erősek a színek, a karakterek szépen kidolgozottak, bár néhol kissé túlerőltetett az izomzat megjelenítése. A hátterekre sem lehet panasz, nem spóroltak a festékkel a készítők.

Történet. Így elsőre nem rossz, igaz van az embernek egy kisutánérzete, azaz megtorló és Dredd bíró elég sok hasonlóságot mutat, pontosabban fordtva. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dologból, egy "sima" megtorlós bosszúhadjárat, vagy egy "sima" megtorlós bosszúhadjárat megspékelve ezzel-azzal.    Nekem bejönne bármelyik, és ha lesz időm nemsokára meg is fogom tudni a folytatást.

Fordítás/beírás. Pörgött a történet, és közben észre sem vettem, hogy olvasok. azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Jól sikerült.

Összességében. Grafikailag szerintem nagyon erős, jól beírt képregény, a történetet meg majd alakul. Itt szoktam írni, hogy várom a következő részt, de ez itt ebben a szituációban nem a megfelelő formula, inkább várom, hogy legyen időm elolvasni  

U.I.Milyen szétszórt és feledékeny vagyok. Még meg sem köszöntem a Voltron rajzfilmet, már a gépen figyel, ha lesz időm mindenképpen megnézem  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 17:42:02 írta regnar »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #394 Dátum: 2006. Június 22., 13:00:44 »
Idézet
Micho köszi a felajállást...
nincs mit

Idézet
AAHHH...csak kedden lesz legközelebb netem...addig lmeg lerágom a körmöm az izgalomtól...

kérsz sms értesítőt?  

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #393 Dátum: 2006. Június 22., 10:42:43 »
Külföldi honosítás: szerintem az amcsik meg japán mangát honosítgatnak hivatalosan/nemhivatalosan maguknak...  

Micho köszi a felajállást...  

No úgynézki, hogy a szerény netidőm nemengedi már a véleményezést (sajna, ha véleményezni akarok, akkor meg kell lennie a honosításnak, és az csak úgy megy ha leszedegetem magamnak cd-re...mert 30 perc sokmindenre elég, de alapos olvasásra biztos nem)...úgyhogy utólag majd jövök még...

AAHHH...csak kedden lesz legközelebb netem...addig lmeg lerágom a körmöm az izgalomtól...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #392 Dátum: 2006. Június 21., 19:36:08 »
hát a beíráson még lehetne faragni, főleg a satírozáson, de a betűk nem rosszak...
Az észt srác meg feladta a leckét magának: Az X-men gyanítom soha semilyen formában nem jelent meg arrafelé... Képzelem a sok név leferdítése mennyi fejtörést okozhat neki...  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #391 Dátum: 2006. Június 21., 19:14:29 »
Idézet
Én meg arra volnék kiváncsi hogy bárhol a világon szoktak-e honosítani, rajtunk kívül?
szoktak, de szerintem olyan mértékben (és minőségben) mint nálunk, biztos senki  néha a dc++-on bele lehet futni ilyen munkákba, legutóbb épp a retró anyag keresése közben egy spanyol vagy portugál honosított Silver Hawks sorozatot szedtem le   (ilyenkor eszembe jut, mit szólnak a külföldiek a sok magyar honosításhoz, amikor lecsorog a gépükre véletlen )
csak hogy lásd:

eredeti Silver Hawks # 1. oldal

spanyol v. portugál honosított Silver Hawks # 1. oldal

a legérdekesebb szitu ezzel kapcsolatban nekem az volt, hogy felkeresett egy Észtországbeli félig magyar srác, hogy meg szeretné alapítani az észt képregény undergroundot...  olyan formában, hogy a miáltalunk angolról magyarra honosított verziókat fordítaná tovább észtre  (gondolom nem tudott annyira angolul)
nem tudom, végül mi lett az egészből, már volt elég pofás honlapja is, de mivel nagyon x-menes volt, átirányítottam nitróhoz a gyereket  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 21., 19:15:35 írta Micho »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #390 Dátum: 2006. Június 21., 19:02:57 »
Én meg arra volnék kiváncsi hogy bárhol a világon szoktak-e honosítani, rajtunk kívül? Azt tudom hogy mangákat szoktak írásjelesről (talán kanji a neve a jeleknek   , nem emlékszem) angolra átírni, de mással még nem találkoztam...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #389 Dátum: 2006. Június 21., 18:49:25 »
Idézet
Van kialakult "rajongói mag", vagy internetes portálok?
na igen, ez egy érdekes kérdés.   mikor nálunk is pangás volt a honi képregénypiacon, kialakult a Képregény Underground a honosításokkal. kíváncsi vagyok, van-e arrafelé is ilyesmi  

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #388 Dátum: 2006. Június 21., 18:42:50 »
Szia viper007. Milyen árban vannak felétek a képregények, pontosabban voltak, ha szabad érdeklődni? És mekkora a kereslet a képregényekre. Van kialakult "rajongói mag", vagy internetes portálok?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #387 Dátum: 2006. Június 21., 18:09:27 »
Idézet
Koszi Micho.Hat nalunk regebben lehetet kapni Superman s Batman,Pokember,Spawn,X-Men,X-aktak kepregenyeket,de mar vagy 6 eve nem lehet kapni sajnos.
hm... egy-két évvel ezelőtt itt is ilyen állapotok uralkodtak   de ha majd beléptek az EU-ba, akkor lehet majd számítani rá, hogy a Panini felétek is eldob pár képregénysorozatot

Nem elérhető viper007

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #386 Dátum: 2006. Június 21., 18:06:08 »
Koszi Micho.Hat nalunk regebben lehetet kapni Superman s Batman,Pokember,Spawn,X-Men,X-aktak kepregenyeket,de mar vagy 6 eve nem lehet kapni sajnos.Ugyhogy kenytelen vagyok a netrol tovabb gyujteni.Igen atolvastam a jatek szabalyt,es orulok ennek a jateknak.Remelem meg lesz ilyen jatek.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #385 Dátum: 2006. Június 21., 17:07:02 »
Idézet
Ok.Koszi Micho.Azt szeretnem meg megkerdezni,hogy hataron tuliak is jelentkezhetnek-e a jatekra?
hogyne, én személy szerint szimpatizálok a H.T. magyarokkal, van úgynevezett magyar igazolványom is  
a részleteket a Fórumjáték topikban találod, de gondolom már átolvastad... emlékeztetőül, vasárnap estig jöhetnek a vélemények.

egy kérdés:
nálatok milyen képregényeket lehet rendszeresen kapni, és mennyibe kerülnek?

Nem elérhető viper007

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #384 Dátum: 2006. Június 21., 16:58:12 »
Ok.Koszi Micho.Azt szeretnem meg megkerdezni,hogy hataron tuliak is jelentkezhetnek-e a jatekra?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #383 Dátum: 2006. Június 20., 17:49:57 »
Idézet
Voltron rajzfilm...nem lehetne tömcsiben letölthetővé ???
mármint tömörítve?
ezt is tudod szedegetni, megszakíthatod, és később folytatod a letöltést, persze total commanderrel. asszem lehet így  

persze, ha nyersz csomagot,semmibe se kerül majd belerakni egy cd-n a borítékba
(vagy ha nem nyersz akkor is.. fájdalomdíj )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 20., 17:51:00 írta Micho »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #382 Dátum: 2006. Június 20., 17:48:11 »
Voltron rajzfilm...nem lehetne tömcsiben letölthetővé ??? Mert a 30 perces netidőim alatt nemhiszem, hogy végig bírnám nézni...   :

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #381 Dátum: 2006. Június 20., 17:46:56 »
Idézet
Na ennyi emberek. Ezzel azt hiszem már én is benne vagyok a kalapban.
kitűnő  

Idézet
Így zárásul szeretném megköszönni nektek ezt a retró hetet, mert nagyon jól esett egy kicsit nosztalgiázni és remélem, hogy a jövő nyáron is lesz valasmi hasonló akció!

nem lehetne, hogy valamelyik másik honosító oldal rukkoljon ilyesmi meglepivel elő?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #380 Dátum: 2006. Június 20., 17:37:40 »
Na, megérkeztem a maradék 3 képregény véleményezésével, úgyhogy ezután végre nekiülök a Fantassztikus Négyesnek is.   Hát kezdjük:

A Bolygó Kapitánya:

Hát, meg kell mondjam, hogy nagyon nem volt kedvem elkezdeni olvasni, mert ha volt olyan rajzfilmsorozat gyerekkoromban, amit nagyon utáltam, hát az ez volt! És ezt a nézetemet a képregény sem változtatta meg. Bár, a szinezésre és a rajzra nincs panaszom, de nekem egy kicsit túl összecsapottnak tünt az eleje, pl. fél oldal alatt összehozták az 5 gyereket. Ebből következik a másik problémám is, mert nekem a rajzfilmhez képest kicsit túl fiatalnak tüntek a srácok.   De az pozitívum, hogy teljes visszaadta a rajzfilm hangulatát.

Power Rangers:

Na, eddig ez a legnagyobb csalódás!   Teljesen másra számítottam, nekem egyáltalán nem adta vissza azt az érzést, amit a sorozatnál éreztem minden szombat és vasárnap reggel, amikor csak azért keltem fel, hogy láthassam az RTL2-őn, pedig egy kukkot sem értettem belőle. A rajz sem tetszett, a történet is túl összecsapottnak tűnt, egyszóval nekem nem jött be.

Szellemírtók:

Ez viszont tetszett! Nagyon is! Pedig itt is egy kicsit másra számítottam, de pozitívatt csalódtam   A rajz és a színezés szerniális, a történet is elmegy, már biztos, hogy a többi 3 részt is elolvasom!

Na ennyi emberek. Ezzel azt hiszem már én is benne vagyok a kalapban.  Így zárásul szeretném megköszönni nektek ezt a retró hetet, mert nagyon jól esett egy kicsit nosztalgiázni és remélem, hogy a jövő nyáron is lesz valasmi hasonló akció!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #379 Dátum: 2006. Június 20., 13:34:00 »
Idézet
Hogy mennyire teljes azon komoly vita folyik az adott oldalon is, angélusul.
hát ha csak 58 rész, akkor bizony az 1. sorozat sincs benne végig (az 61 részes volt) azt követte a 2. sorozat (43 epizód) és a 3. sorozat (20 epizód), tehát ha jól számolom, a teljes klasszikus VOLTRON sorozat 124 részből állt. (azért mondom, hogy klasszikus, mert pár éve elkészült egy újabb feldolgozás, "Voltron: The Third Dimension" címmel, ami már ilyen 3D-s rajzfilm.)

és kis tájékoztató a játék állásával kapcsolatban: elkészítettünk egy táblázatot a jelenlegi állásról, és belevettük azokat, akik úgy tűntek, hogy beszálltak a játékba  akinek a neve ki van emelve pirossal, vastagon, az már teljesítette a feltételeket, és bekerült a kalapba... a fehér sorok azt jelölik, hogy milyen hiányosságok vannak.  
vicces, egyelőre öten vannak a kalapban, így már mindneki dobogós, ahogy szokták mondani... de nem hiszem, hogy regnar elmaradna a játéktól egy Űrszellem véleményezés hiányával, biztos csak kivár

FÓRUMJÁTÉK    T Á B L Á Z A T (0620)

(aki valamilyen hibát fedezett fel, írt valamelyik képregényről, és mégsem szerepel, tegye szóvá nyugodtan, és utánanézünk!)

szerk.:

aki nagyon hiányzott a hétről, az Punkológus, a retró-herceg  kihagyta volna a ziccert? üzenjük, hogy még nem késő, vasárnap estig lehet véleményezni  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 20., 13:47:03 írta Micho »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #378 Dátum: 2006. Június 20., 12:11:00 »
Akit érdekel a voltron teljes angolul, annak itt a torrent.
Voltron_Complete 58 rész, kb 10GB az egész.
Hogy mennyire teljes azon komoly vita folyik az adott oldalon is, angélusul.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 20., 12:15:57 írta Troll »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #377 Dátum: 2006. Június 19., 23:03:45 »
Sötét-Víz Kalózai

Hát ez a sorozat ami legkevésbé érdekelt, ráadásul a színezése sem tetszik. Úgyhogy csak az első két részt olvastam el(tovább már nem bírtam), a rajzfilmet sem ismerem, így a történet sem tetszett igazán.

Szellemirtók - Légió

Ez a sorozat viszont tetszett. Jó rajzok, jó sztori, jó beszólások, a fordítás is ottvan, minden megvan ami egy jó képregényhez kell.
úgytűnik nekem jobban bejönnek ezek a modern feldolgozások.

Thundercats
Na ez a sorozat a fenti kettő között helyezkedik el az én listámon. A rajza tetszik, a fordítás is jó, viszont hiányoznak belőle a poénok, meg a tipikus rajzfilmes történet sem tetszik igazán, nekem túl bugyuta.

Ha jól nézem ezzel le is tudtam a játékhoz szükséges véleményezést, ha nem akkor légyszíves írja már le valaki, mit hagytam ki.  

Egyébként gratula az egész HZS stábnak, hogy sikerült ezt összehozniuk, főleg így vizsgaidőszak, évvége közelében meg persze meló mellett. Tényleg nem kis teljesítmény ez, amit levágtatok.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #376 Dátum: 2006. Június 19., 19:12:20 »
Idézet
Ki foglalkozik itten kepregeny magyarositassal?
könnyebb kérdés, hogy ki nem?  nos, itt a fórumon, akihez azt látod írva, hogy HálóZsák Tag vagy Alapító, annak van köze az itteni honosításokhoz.

Idézet
Star Wars 2-vel haladtam egy kicsit,mivel megvan a felirat a filmhez,de a kepregenyben van egy csomo szoveg ami nincsen benne a filmben.

fú, sajnos azt kell mondanom, feleslegesen dolgozol, mert megjelent magyarul az összes Star Wars filmképregény    (ha SW témában kérdeznél, van SW topikunk SW szakértőkkel  )

Nem elérhető viper007

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #375 Dátum: 2006. Június 19., 19:08:43 »
Koszi,Micho.Egyebkent Romaniabol irok,es nagy kepregeny rajongo vagyok.Ki foglalkozik itten kepregeny magyarositassal?Van egy par Knight Rider kepregenyem,es a Star Wars 2-3 angol nyelven.Ha tudna valaki segiteni azt megkoszonnem.A Star Wars 2-vel haladtam egy kicsit,mivel megvan a felirat a filmhez,de a kepregenyben van egy csomo szoveg ami nincsen benne a filmben.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #374 Dátum: 2006. Június 19., 17:28:10 »
szia viper, mindig jó új olvasók véleményét hallani
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 19., 17:28:33 írta Micho »

Nem elérhető viper007

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #373 Dátum: 2006. Június 19., 17:18:14 »
Sziasztok en egy uj srac vagyok.Nagyon tetszik az oldal.En a Szellemirtokra es a Sotet viz kalozaira szavazok.Azert erre a kettore mert mindkettot neztem regebben rajzfilmben es mar akkor is nagyon tetszett.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #372 Dátum: 2006. Június 19., 16:53:34 »
Idézet
Ja, én nem Kaine vagyok, csak tudom a jelszavát.  
Na, akkor maj' jól beárulunk, aztán    
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #371 Dátum: 2006. Június 19., 16:46:47 »
Máris vége a Retro-hétnek? Azonnal folytassátok a munkát, lusta banda!
Napi 5 képregényt akarunk folyamatosan!
Ja, én nem Kaine vagyok, csak tudom a jelszavát.  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #370 Dátum: 2006. Június 19., 15:54:22 »
Idézet
Szeretném megköszönni a HZS-nak a Voltron rajzfilmet, egyik kedvenc mesémet
Idézet
Ez a hét fantasztikus volt! Visszaadtatok egy kicsit az elveszettnek hitt gyermekkoromból. Köszönet érte és gratulálok!

örülünk, ha örömet szerezhettünk nektek, és köszi, hogy ezt megosztottátok velünk, nekünk meg ez a jó