Nos, kicsit lemaradva, (bár igazolt hiányzás után ) de elolvastam a Fierce utolsó részét.
Borító. Sem stílusában sem kidolgozásában nem változott. Igazából nem mozgalmas, (vagyis dehogynem, de a kép inkább már a végkifejletre utal) de ha ránéz az ember a képre, akkor már indul is az agya, hogy mi történhetett ez előtt a jelenet előtt. A színek tökrözik a helyszínt, valahogy átemelik a sziget hangulatát, legalábbis számomra. A címfelirat mint eddig most is tetszik.
Képregény. Ez is, mint eddig nagyon tetszik. Bejönnek a karikatúraszerű, eltúlzott figurák, nagyon karakteresek. Az utolsó oldalak egyikén a sebesült csaj feje Fierce karjaiban kicsit lapos lett. A rész kellőképpen véres lett...ami nem gond, de meglepődtem, ennyire azért nem számítottam.
Történet. A dolog eléggé megérett a végkifejletre, és az be is következett. Eléggé brutálisra vették a figurát. A rosszfiúk nagyon csúnya véget érnek. A műfaj összes klasszikus eleme felvonul a részben. Áruló zsaru, elrabolt nő, sebesült főhős.. végső leszámolás.. stb... A végső akciót talán egy kicsit hamar elintézték, lehetett volna hosszabb az üldözés, de így eléggé pörgős maradt. Igazából sok meglepetés nem maradt, a tapasztalt akciófilmnézők sejthettek már dolgokat, de ez itt nem hiba, hiszen a klasszikus akciótörténetekre épül..
Beírás. Nagyon jók lettek a szlengszövegek,használtatok olyan kifejezéseket, amik eszembe sem jutottak volna, és a káromkodások jelzései. A mondatok is jók, érthetőek, szerintem nagyon jól sikerült a beírás és a fordítás.
Összességében. Nekem tetszett a képregény, (ez a rész is, és összességében is - még jó, hiszen én választottam, szép is volna, ha nem ) amolyan 80-as évekbeli akciótörténet, kis plusszal. EGy hasonló édességboltot én is megnéznék szívesen, bár amolyan Bagarja uram vagyok de nem vetem meg a jófajta puffogtatókat.
Köszönöm a készítőknek, hogy dolgoztak vele, nagyon megtisztelő, személy szerint nekem kellemes perceket szereztek vele, remélem másoknak is tetszett a történet mind megvalósításában, mind cselekményében.