hát elég sok a töltelék szereplő az biztos...ettől függetlenül ez a rész teljesen fogyasztható volt!
off:
nem vagyok nagy szakértő abban h a jenkik gyomra mit emészt meg, de szerintem ez nem is kifejezetten olyan képregény ami nekik bejön...lehet h én látom csak bele, de elég kemény társadalomkritika robban az ember arcába miközben olvassa, azt meg amcsik annyira sosem vették be...inkább az a tuti nekik ha az usa megmenti a világot és a főhős egy ízig- vérig amerikai figura borostával, jó beszólásokkal és zászlólengetéssel a háttérben...de nálunk lehet h működne ez a cucc...csak hasonló problémákkal küszköden mint a vertigo antológia...
csak nehogy ezt is megfilmesítsék és a WANTED sorsára jusson...kb valahogy úgy h: a bombakirálynőt (aki most jött le a kokóról és írtóra jó a dumája és mindent tud az életről) ledobják NP Citybe, ahol a bűn elöntötte az utcákat, hála a volt csapattársainak. kb ennyire torzulna a story, szerintem
off vége
ez a három rész és az a kis kiruccanás a kék csajszival nekem bejött, és érdekelne a többi is, bár ha tényleg olyan silány amilyennek mindenki mondja akkor talán jobb ha nem olvasom el, nehogy elszúrja az eddigi tetszését!