Persze, hogy olvastam a Karácsony a Medve hegyen-t. Említi is Don Rosa az első 50 évben. Pontosan ott ér véget Dagobert eredete. Azt a könyvet vegye meg mindenki!!! A legigényesebb magyar kiadás!
várj, nekem most esik le, hogy ez megjelent magyarul linket tudsz adni róla, a magyar kiadásról? komolyan, én még nem is hallottam
még ilyet, jó hogy nem kezdtem el honosítani
utánanéztem egyébként a gyűjteményemben, a Donald Kacsa '95-ös évfolyamának egyik számában lement a Life & Times 0. része, "Tízcentes végzet "címmel
amiben Mágika visszamegy az időben, hogy elvegye a kis Dagoberttől a szerencsetallérját. aztán, asszem a '97-es évfolyamban, amikor az újságban a Dagobert 50. évfordulót ünnepelték, 3 számon keresztül összefoglalták a Life & Times kötetet... és azt hittem, ezzel ennyi, mert a sorozatban több részt én nem láttam belőle, csak a 0-kat.
amúgy vicces kijelenteni, de határozottan így van, hogy a Walt Disney képregények a legstabilabbak MO-on, hisz idestova vagy 20 éve, folyamatosan lehet kapni ilyen-olyan (Micky Egér, Miki Egér, Mickey Mouse, Donald Kacsa) címen. és asszem '97 óta
kéthetente!! (fényes papíron ) jelenik meg, mindenféle ajándékokkal mellékelve.
...ebből következik az, hogy sajnos semmi "jogalapunk" nincs így a honosításra hisz mint írtam, rengeteg sztori már megjelent (így ki tudja, lehet feleslegesen dolgoznék) és most is stabilan megjelenik... szal ellentmondana az Underground alapvető eszméivel. A Donalddal semmi gond nincs, nem kell szerencsére "támogatnunk", és buzdítalak Scarf, hogy vedd te is az újságot (Mikit én is kevésbé bírom amúgy, mind a kacsák kalandjait)
Még pár éve is lehetett venni a PeCsában egy idős nénitől, aki Bécsből hozatta,
legalábbis ezt mondta lehet, csak trafikos volt a vénasszony és előkerült az ezeréves dugi áruja... nem volt hasfájásod?