HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (164/416) > >>

benya11:
Most fejeztem be a HálóZsák Extra #1 elolvasását, jó kis válogatás lett ez, mindenféle képregényekkel.

Supergirl #0: Pont tegnap fejeztem be a Superman/Batman - Supergirl TPB olvasását, és már olvashattam is a folytatását! Ezer köszönet érte. A sztori jó volt, Batgirl-ön én is meglepődtem elsőre, de aztán kiderült, hogy Agyagpofa. Lex visszatérése szintén váratlan volt, úgy látszik Ő nagyon nem bírja a Super-embereket.  A rajzok jók voltak, bár turner-t nem pipálták le.

Thor v1 #447: Szórakoztató kis sztori volt, ezen a Thor-on látszik, hogy még mennyire tapasztalatlan. A végén eléggé összejöttek neki a dolgok, ráadásul még a Hálószövő is felbukkant. Kíváncsi leszek kettejük csatájára.

A Fáklya: A "Ki is Ő?" dokumentáció olvasása után vágtam bele ebbe a történetbe, a Supergirl után ez volt a legjobb képregény ebben a válogatásban. Tetszett benne, hogy régies volt a történet, de azért mégse olyan volt, mint mondjuk valamelyik másik nagyon régi Marvelnek az első száma. A történet lekötött, örülök hogy megismerhettem a Marvel legelső karakterét.

BSG - Pegazus: Eddig nem nagyon ismertem ezt a tévé sorozatot. A képregény számomra olyan erős közepes volt, de azért jó volt a hangulata ennek a sztorinak.

Knight Rider: Hehe, nem is tudtam hogy ebből készült képregény is.  A történet elég átlagos lett volna, ha a végén nem lett volna az a csavar. A rajzoknak is érdekes hangulata volt.

A Wizard-os cikkek érdekesek voltak, köszi ezeket is!  

Mindent összevetve jó kis válogatás volt ez, köszönet a honosítóknak dr samson, Sepi és beigli69 személyében.

Sepi:
A Marvelst nehéz lepipálni ilyen szinten. Ahogy le van írva a képregényben a karakterleírásnál, ez a történet a régi Marvel Comics első számában történtek újrarajzolása, meg egy kicsit más szempontból való megközelítése.

Galamb:
Elolvastam a két Marvel sztorit is. Fáklya története a Marvelsben szerintem sokkal jobb, hangulatosabb, de azért ez is kitünő szórakozást nyújtott.
  Thor kalandja is izgalmas volt, ráadásul nekem szimpatikusabb is ez a Viharisten, mint a másik. A rajz elég fura volt, ezt véve alapul, azt hittem régebben játszódik, amíg ki nem derült hogy Mj és Peter házasok.
 A honosítás is király lett! Köszönöm!    

Sepi:
Ilyen rövid szösszenetek jelentek meg belőle angliában. Egyik sem volt 6 oldalnál több, tudtommal.

Farek:
Nem tudom, hogy ezt itt a jó hely, vagy sem, de a válogatásban az a Knight Rider képregény... mamám!
Azt hittem, behalok, nagyon nem egyszerű. És ebből komolyan készült sorozat is, vagy ez csak egy ilyen egyedi kísérlet volt? Mert ez nagyon meleg!

Köszi, hogy olvashattam, igazán hiányzott volna az életemből

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése