HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (163/416) > >>

talgaby:
És ez még nem is volt a legsúlyosabb esetek egyike pedig. Bár Stan lee után Roy Thomas valóban egy meglehetősen szószátyár író volt, ha elengedte magát (bár a Conanjai pl. a korhoz képest eléggé szűkszavúak voltak... igaz, a maiak mellett kész szvegdömpingek ).

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 ---
--- Idézet ---Nekem megmondom őszintén annyira nem tetszett, főleg a sok szöveg miatt...
--- Idézet vége ---
Szerintem nem volt annyira sok szöveg benne, ahhoz képest, hogy egy eredettörténet. Ennek az eredeti kiadásában nyílván háromszor ennyi szöveg lehetett...  

--- Idézet vége ---
Nem, az eredetiben még kevesebb szöveg volt, de abban is volt azért rendesen.

benya11:

--- Idézetet írta: dr samson ---No, már hiányoltam kedvenc benyámat.
--- Idézet vége ---
Ó, mily kedves szavak.  

--- Idézet ---De. Bármennyire is fáj ezt kimondanom, mert nagyon szeretem Turner-t, de Churchille szerintem sokkal jobban rajzol...
--- Idézet vége ---
Ízlések és pofonok... De nekem akkor is Turner rajzai jönnek be jobban.

--- Idézet ---Nekem megmondom őszintén annyira nem tetszett, főleg a sok szöveg miatt...
--- Idézet vége ---
Szerintem nem volt annyira sok szöveg benne, ahhoz képest, hogy egy eredettörténet. Ennek az eredeti kiadásában nyílván háromszor ennyi szöveg lehetett...  

--- Idézet ---Köszönjük, de Recsi-t kihagytad! A Pegazust ő írta be!
--- Idézet vége ---
Akkor ezúton köszönetet mondok Recsinek is!

dr samson:
No, már hiányoltam kedvenc benyámat. Na nézzük:

--- Idézet ---A rajzok jók voltak, bár turner-t nem pipálták le.
--- Idézet vége ---
De. Bármennyire is fáj ezt kimondanom, mert nagyon szeretem Turner-t, de Churchille szerintem sokkal jobban rajzol...  

--- Idézet ---a Supergirl után ez volt a legjobb képregény ebben a válogatásban. Tetszett benne, hogy régies volt a történet, de azért mégse olyan volt, mint mondjuk valamelyik másik nagyon régi Marvelnek az első száma.
--- Idézet vége ---
Köszi. Nekem megmondom őszintén annyira nem tetszett, főleg a sok szöveg miatt...  Viszont, bár a lektorokat nem szoktuk reklámozni, de itt mindenképpen megemlítem talgaby-t, mert nagyon sok hasznos észrevétele volt ehhez a történethez, hogy élvezhetőbb legyen a fordítás és a történet maga!  

--- Idézet ---Mindent összevetve jó kis válogatás volt ez, köszönet a honosítóknak dr samson, Sepi és beigli69 személyében.
--- Idézet vége ---
Köszönjük, de Recsi-t kihagytad! A Pegazust ő írta be!  

zoli:
Sziasztok.Ugy látszik ,mi képregény rajongok nagyon hasonloan gondolkodunk. Ugyan is, nekem is eszembe jutott, hogy mi lett az android Fáklyával? És im nálatok olvashatom.Hiszen Amerika kapitány hibernálodott, majd ujra éleszteték.Akkor egy robotot bár mikor újra aktiválhatnak.De erröl bestéltek is Torpedoval ,hogy hátha még meg találják öt.Egyrégebbi magyar kiadásban. És...a Spidertom oldalán valoban levan ez irva.Ahol irták, hogy az eredeti Humantorc elökerült s csapat tag lett. Azon is gondolkodtam az egyik kedvencem Homok ember lehetne Boszuangyal,no szintén Spidertom oldalán olvastam ,IGY volt.Csak késöbb szegénynek annyi lett.        

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése