HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
dr samson:
Nem, ez egy nagyon régi Marveles lesz...
FZoli:
--- Idézetet írta: dr samson ---Hát ha azt nem is, de karácsony környékére én is tervezek egy nagyon, de nagyon rossz Godzilla képregényt, amiben nem mással csap össze mint...á, ez legyen inkább titok... Kérdés, hogy sikerül-e addig beigli-ből kivernem a feljavítását.
--- Idézet vége ---
Az is Dark Horse-os? Mert akkor sejtem melyik
grey gargoyle:
Mindenképpen írnom kell ezzel a godzillás képregénnyel kapcsolatban. Nagyon ütős volt így együtt ezzel a videóval. Hatalmas ötlet volt mindkettőt fölrakni. És bár a srác a szemüvegben szinte mindent elmondott...
Először csak egy átlagosan pocsék képregénynek indult, de aztán egyre szarabb lett. Igazán onnantól, hogy Barkly megnőtt és kihívta godzillát, mert hát ő tudja, hogy godzilla kosár rajongó. Ami nekem tetszett belőle az a "janet planet" név
Szóval tényleg borzasztó volt, mint ahogy Talgaby előzetesen állította, de azért végigolvastam.
A videót is végignéztem, a fickó hozta szokásos színvonalat, szóval nagyon jó. a Legjobb az volt amikor felhívta az írót hogy megkérdezze, hogy miért nőtt meg Barkly.
-Hogy mi?? Csak varázs? És hogy nem kell magyarázni?
Ott már sírtam a röhögéstől szó szerint.
Szóval köszönöm. Nem tudok többet mondani.
ui: ja és a hírben a dőlt betűs figyelmeztetés is nagyon király volt.
Aldarion:
Ember, ne ijesztgess, mert szívbajt kapok! Már a gondolattól is feldobom a talpam...
Galamb:
A főellenség a Vérfagyasztó Győzike!:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése