HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (133/416) > >>

talgaby:
A Midnight Nation honosítás alatt áll... már nagyon sok éve. Jelenleg a C4A viszi, a magyar címe az Éjszaka népe és amúgy meg dögöljön meg ismételten a Top Cow elnöke (tudom, furán jön ki, de köze van hozzá).
A befejező rész valójában nem befejező, mert megszakadt a sorozat. A hatodik számban Rejtély kerül majd előtérbe. A legmélyebb szám lesz, de arra még várni kell egy darabig.

keildavid:
Nagyszerű, remek. Megjelent az Elveszett Lelkek Könyve 5. része. Ha jól mondom, akkor már csak egy rész van hátra. Nagyon jó, izgalmas a történet. Jonathannak sikerült megmentenie az utcalányt, az ember akinek az életét kellett volna megmentenie ott hagyta. És az az ember szembe nézett a végzetével. A vége egy kicsit fura volt. Mert Jonathan azt mondta, hogy "mostantól háborúban állunk". Ezt üzente a Sötét Ember. Mit akart ez jelenteni? A következő utolsó részben ki fog valami derülni? És említettél egy bizonyos Midnight Nation, amit szintén Joseph Michael Straczynski írta. Ez micsoda? Valami sorozat? Úgy tudom ez eddig nem lett honosítva.
Ezer köszönet talgaby és beigli69 a képregényért és sok sikert kívánok nektek a befejező részhez!

talgaby:
Frissültünk!
Elveszett Lelkek Könyve 5.

keildavid:
Nagyszerű, remek képregény. Bár azt látom, hogy ez a 3. válogatás. Az elsőt és a másodikat is elolvastam, mert ezekről lemaradtam. A 3. válogatás vicces és remek történet, amelyben Mickey, Goofy és Donald szerepeltek. Az volt legjobb történet, amit olvastam.
Ezer köszönet talgaby és sepi eme képregényért!
Nos hadd mondjam meg, hogy ez a 62. nap, hogy a napi egy-két képregény ütem nagyon remekül sikerült. Átnéztem az eddigi híreket a főoldalon és elképesztő, remek ötlet. Legalább mindennap lehet ilyen rengeteg érdekes képregényt olvasni. És úgy néz ki továbbra is így halad. Sok sikert kívánok a HZS Teamnak.

talgaby:
Frissültünk!
3. HálóZsák Disney-válogatás

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése