HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (132/416) > >>

talgaby:
Frissültünk!
Michael Turner emlékére

keildavid:
A Midnight Nation magyarul Az Éjszaka Népe képregényről igazad van talgaby. Valóban a C4A-n is van, pontosan a 9. része. Az első részei pedig a KTN-n. Ezt még csak most tudtam meg.

SithLord:
Üdv! Köszi a Elveszett Lelkek Könyve 5.részt talgaby,beigli69!    
Pazar ez a sorozat,nekem nagyon tetszik.Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

zozi56:

--- Idézetet írta: keildavid ---És említettél egy bizonyos Midnight Nation, amit szintén Joseph Michael Straczynski írta. Ez micsoda?
--- Idézet vége ---
Annyi elég róla, hogy talgaby elsősorban emiatt tartja JMS-t a legjobb képregényírók egyikének?  

--- Idézetet írta: galamb ---Ha Johnathan háta mögött egy arkangyal jelent meg (márpedig nekem annak tűnt) akkor a Sötét ember vajon Isten? És ha igen, akkor ez a legizgalmasabb Isten ábrázolás, amivel valaha találkoztam.
--- Idézet vége ---
Csak akkor olvasd el, ha tényleg szeretnéd:
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Valójában nem tudni. Lehet akár az "egyik", akár a "másik". Az olvasónak kell eldöntenie, szerinte melyik. Én speciel nagyon szeretem ezt az írói fogást.[/span]

És köszönet az ötödik részért.

Galamb:
Na ez sem egyszerű "popcorn-rész" volt, van egy rakat kérdés a fejben, ami tetszik, ez tényleg egy elgondolkodtató képregény, ha kikerül minden rész, múszály egyben átolvasni. Ha Johnathan háta mögött egy arkangyal jelent meg (márpedig nekem annak tűnt) akkor a Sötét ember vajon Isten? És ha igen, akkor ez a legizgalmasabb Isten ábrázolás, amivel valaha találkoztam. Szóval J.M.S. for president!    
 A honosítás pazar lett! Köszi!    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése