HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (98/416) > >>

dr samson:
Szerintem nincs hozzájuk...

--- Idézet ---de én abszolút nem találtam ezt a sztorit sem viccesnek, sem aranyosnak, sőt totál semmilyen.
--- Idézet vége ---
Ez már a te egyéni szoc problémád...  

--- Idézet ---G-man apja külön nagy arc, ahogy mindig a füvet félti.
--- Idézet vége ---
Ja, meg nekem az a kedvencem, hogy a szivar is mindig a szájában van...  

--- Idézet ---Azért a Savage Dragon-os poszter ott volt a falon (látszik, hogy Image képregény)!
--- Idézet vége ---
Van olyan egy oldalas története, amiben vele együtt is szerepel...

gabo:
Most olvastam a Hálózsák extrát és nagyon tetszett, az összes történet! A kérdésem csak annyi lenne, hogy a benne megjelent történetekhez van külön borító is vagy csak a amelyikkel kiraktátok??

Ben Reilly:
Rögtön az elején leszögezem, hogy mind a fordítás, mind pedig a beírás kiválóan sikerült mint mindig, ezért természetesen jár a   , DE, részemről vagy belefáradtam Giarusso humorába vagy más módon van velem baj, de én abszolút nem találtam ezt a sztorit sem viccesnek, sem aranyosnak, sőt totál semmilyen.

keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson a G-Man képregényért! Hehe, tényleg egy nagyon jó képregény! És valóban olyan, mint a Marvel Minik. Hát világos, mert ezt Chris Giarruso írta és rajzolta. Bár az Image kiadóról nem gondoltam, hogy ilyen képregényt is kiadnak. Mert azokról én úgy tudtam felnőtt jellegűek. De ahogy látom gyerekrészleg képregény is van. Mint ahogy a DC-nél a Mini Titánok. Érdekes, mit ki ne találnak ezek a szerzők.
A G-man honosításhoz pedig sok sikert kívánok neked Dr Samson!

Genzo:
Köszi szépen a G-Man 1-et Sámson doki. Nagyon bejött az egész. A karakterek tényleg aranyosak, és a sztorin valamint a párbeszédeken jókat nevettem. G-man apja külön nagy arc, ahogy mindig a füvet félti. Amúgy az egyik szuperhősgyerek, asszem Gyújtónak hivják, nagyon emlékeztetett Küklopszra azzal a szereléssel.
Még egyszer köszi, és kiváncsian várom a többit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése