HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (97/416) > >>

gabo:
Én nem a Hálózsák 1500-ra gondoltam hanem a Hálózsák Extrára! Supergirl 0, Thor 447, és a Fáklya 1. részeire!

dr samson:

--- Idézet ---Remélem minél hamarabb láthatjuk G-man-t újra.
--- Idézet vége ---
Hát eredetileg az év második felében kezdődött volna a Cape Crisis mini, de majd még meglátjuk. Attól függ, hogy lesz időm rá, meg hogy sikerül-e rá egy beírót szerezni...

Sepi:

--- Idézetet írta: gabo ---Most olvastam a Hálózsák extrát és nagyon tetszett, az összes történet! A kérdésem csak annyi lenne, hogy a benne megjelent történetekhez van külön borító is vagy csak a amelyikkel kiraktátok??
--- Idézet vége ---
A benne lévő sztoriknak nincs külön borítójuk, mert ezek mind rövid történetek voltak, amelyek vagy egy válogatásban, vagy második történetként, vagy csak digitálisan jelentek meg (mint pl a Rozsomák).

Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak a G-man 1. részét.
Hát ez is jó vicces volt látszik hogy ugyanaz írta és rajzolta mint aki a Marvel Miniket. G-man apja sem semmi egy csoport gyerek az életéért harcolt és ő mit vesz észre? Hogy letaposták a és felégették a füvet ez nagyon jól ki lett találva  . Meg azon is jót nevettem hogy Mennydörgés kölyök lelőtte a galambokat mert az ég csak az övé. Részvétem Mennydörgés Kapitánynak hogy ilyen fia van de végülis a végére megjött az esze. Remélem minél hamarabb láthatjuk G-man-t újra.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: dr samson ---Szerintem nincs hozzájuk...

--- Idézet ---de én abszolút nem találtam ezt a sztorit sem viccesnek, sem aranyosnak, sőt totál semmilyen.
--- Idézet vége ---
Ez már a te egyéni szoc problémád...  

--- Idézet vége ---

Kiégett a vicc-relém.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése