HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (90/416) > >>

Aldarion:
Pont ezért nem olvasom el. Inkább bevállalom a jó öreg Chuckot, de legalább normálisan halok meg. Tényleg ez szerintetek öngyilkosságnak számít?  :badteeth:

Ben Reilly:
Elolvastam a Chuck Norris képregény 2. részét, és szinte hallani véltem az agysejtjeim halálsikolyát közben. Talgaby, Sepi  :worship:

benya11:
Köszönet Sepi a Troll Piknik című képregényért! :D
Laza, könnyed, humoros sztori, nekem bejött így április elsején. :) Valamint a borító is nagyon szép munka. ;)

zozi56:
Ezt én se ismertem eddig. Most elolvastam, remek képregény. Nagyon megható.

Ben Reilly:
A képregények között bóklászva futottam bele a Gondolatébresztők között az Az Utolsó Magányos Szombat című - nincs rá jobb szó - remekműbe amelyet Jordan Crane jegyez és Blixxxa jóvoltából ismerhettem meg. Először el sem akartam olvasni (bár túl sok szöveg nincs is benne), de ahogy megnéztem egyszerűen magával ragadt a történet. A könyv végére azt vettem észre, hogy könnyes a szemem, egyszerre vagyok búskomor és boldog, és akik a példámat követve rászánják az időt és megtekintik a képregényt, biztosra veszem, hogy hasonlóan fognak érezni. Nagyon érzelem gazdag, megindító történet, és hatalmas hálám azért, hogy megismerhettem.  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése