HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
zozi56:
Mind nem, néhány talán igen. És igen, lesz idén is nagy crossover, csak nem mondom el, mi, mert nem tudom, szabad-e. :)
gabo:
Láttam a legutóbbi Pókember végén, hogy jön a Polgárháború, csak annyit szeretnék kérdezni ha a fő történetet kiadják a mellékszálak honosítva lesznek?? Idén várható valami nagy Marvel crossover az oldalon??
keildavid:
Ezer köszönet az Oroszlánok, tigrisek és medvék v2 4. részért! :worship: :worship:
Köszönöm, hogy ez mégis befejeződött. Írok is hozzászólást.
Volt benne nagy csata azokkal a gonosz szörnyekkel, de a Plüssállatok serege mégis bátran harcoltak. Joey és barátai végül győztek, de nagy ára is volt a győzelemért.
Valthraax eltűnése pedig rejtélyes maradt. Mert a főhősök nem tudják, hogy hova tűnt, vagy mi történt vele.
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Chuck Norris 2. részért! :worship: :worship:
Elolvastam és most véleményezek. Nehogy az történjen, mint a főoldali hírekbe mondta a főhős. :D
Ismét egy nagyon jó történet. A főhősök mindig is letudják győzni azokat az ellenséges nindzsákat.
A borító sarkán tetszett az a mondat Amerika Kapitányról:"Na, ő az, aki nem szerepel ebben a képregényben. Mert ezzel a hőssel még ő se veheti fel a versenyt."
Túl Sok nevű kölyök mindig is egy kicsit vicces szokott lenni.
Sok sikert kívánok nektek előre is a folytatáshoz!
Ben Reilly:
Inkább eutanáziának.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése